reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
no własnie moj tez miał jakos 7 czy 8 mc jak zaczał w tym smigac...
fajne to i lekkie...

my pewnie tez dostaniemy w psadku-miał takie fajne biało-czarne jak piłki do nogi

Eve sliczne te ubranka ktore zakupilas:-)
Madzik gratuluje zakupu wozka!!!
Modroklejka no to musicie sie starac o coreczke skoro sukienusie Ci sie podobaja:-)
A co do bodow Early Days to ja ostatnio kupilam 3sztuki z dlugim rekawem i sa o niebo lepsze niz te co mialam ostatnio,lepsze gatunkowo.
Najmniejsze mialam Cherokee potem Tots.potem byly Early Days i teraz znow Early 3sztuki z dlugim i mam 7 z krotkim Tots.
Nigdy mi sie nic nie stalo z tymi Early Days:no::no:
kombinezonu nie kupuje ale jak bym miala kupic to dwu czesciowy.
Mam kurtke w kratke moze wkleje wam fotke to ocenicie czy moze byc bo to po Kubie:-p

ewelcia86 kurteczka bardzo fajna:-)
madzik_ gratuluje zakupu oby się sprawował jak należy:-)
EVE81 ubranka śliczne:-)
modroklejka fajna sprawa te buciko-skarpetki są śliczne nie wiem jak w praktyce ale z wyglądu super,
Ja słyszałam że dziecko jednak powinno chodzić w butach z usztywnioną piętką nie koniecznie but ortopedyczny ale dobry a co do chodzenia na boso to i ortopedzi polecaja ale dziecku które już bardzo dobrze chodzi i ma wyrobiony chód,ja synowi buty to kupowałam różne nie musiały być super bo i tak więcej jeździł w wózku(zaczął chodzic jak miał 10 miesięcy)ale kapcie miał dobre które ładnie trzymały nóżkę o coś takiego BUCIKI ORTOPEDYCZNE - DANIEL - ROZMIAR 12,1cm/18 (717389642) - Aukcje internetowe Allegro

early days to też slyszałam że mają body różne gatunkowo.. Ja miałam białe te tansze wiec moze dlatego takie rozciągliwe:-(

Maniulka fajne butki:tak: kurcze kolejny temat do ogarniecia:tak:

modroklejka fajne te buto-skarpetki, ja natomiast słyszałam, że dzieci nie powinny mieć usztywnianych butów do puki nie będą same chodzić ... :sorry2: i dlatego mama jak była w górach to kupiła dla Małgońki takie miękkie bardzo grube buciki na zimę z owczej skórki z "miśkiem", kilka lat temu kupiła takie dla mojego kuzyna (a urodził się w kwietniu) i całą zimę w nich "przechodził" :tak:

dziewczyny bodziaki early days w 3 paka sa gatunkowo lepsze od tych w 7 pakach , ale i tak uwazam ze najfajniesze pod sloncem gatunkowo sa georga.....

fajna kurteczka na Wasze zimy idealna ;-)

co do kombinezony jednoczesciiowego to w samochodzie odpinalam Hbertowi i bylo fajnie,

reklama
Eve ciuszki PRZEPIEKNE!!!Bardzo sliczne bo roznokolorowe i dobre na zime i jesien.
ja mam dla malej NA SPACERY kombinezon cherokee wisniowy,gdyz uwazam ze w samochodzie sie zapoci w tym.A tak to kozuszek (tez wisniowy),polarek rozowo-kolorowy HANS i bladziutki pikowany bezrekawnik H&M.Wiem,wiem gadam a fotek nie wklejam-moze dzis mi sie uda,narazie spadam,papa!!!:-)

Do góry