reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
no własnie moj tez miał jakos 7 czy 8 mc jak zaczał w tym smigac...
fajne to i lekkie...

my pewnie tez dostaniemy w psadku-miał takie fajne biało-czarne jak piłki do nogi

Eve sliczne te ubranka ktore zakupilas:-)
Madzik gratuluje zakupu wozka!!!
Modroklejka no to musicie sie starac o coreczke skoro sukienusie Ci sie podobaja:-)
A co do bodow Early Days to ja ostatnio kupilam 3sztuki z dlugim rekawem i sa o niebo lepsze niz te co mialam ostatnio,lepsze gatunkowo.
Najmniejsze mialam Cherokee potem Tots.potem byly Early Days i teraz znow Early 3sztuki z dlugim i mam 7 z krotkim Tots.
Nigdy mi sie nic nie stalo z tymi Early Days:no::no:
kombinezonu nie kupuje ale jak bym miala kupic to dwu czesciowy.
Mam kurtke w kratke moze wkleje wam fotke to ocenicie czy moze byc bo to po Kubie:-p

ewelcia86 kurteczka bardzo fajna:-)
madzik_ gratuluje zakupu oby się sprawował jak należy:-)
EVE81 ubranka śliczne:-)
modroklejka fajna sprawa te buciko-skarpetki są śliczne nie wiem jak w praktyce ale z wyglądu super,
Ja słyszałam że dziecko jednak powinno chodzić w butach z usztywnioną piętką nie koniecznie but ortopedyczny ale dobry a co do chodzenia na boso to i ortopedzi polecaja ale dziecku które już bardzo dobrze chodzi i ma wyrobiony chód,ja synowi buty to kupowałam różne nie musiały być super bo i tak więcej jeździł w wózku(zaczął chodzic jak miał 10 miesięcy)ale kapcie miał dobre które ładnie trzymały nóżkę o coś takiego BUCIKI ORTOPEDYCZNE - DANIEL - ROZMIAR 12,1cm/18 (717389642) - Aukcje internetowe Allegro

early days to też slyszałam że mają body różne gatunkowo.. Ja miałam białe te tansze wiec moze dlatego takie rozciągliwe:-(

Maniulka fajne butki:tak: kurcze kolejny temat do ogarniecia:tak:

modroklejka fajne te buto-skarpetki, ja natomiast słyszałam, że dzieci nie powinny mieć usztywnianych butów do puki nie będą same chodzić ... :sorry2: i dlatego mama jak była w górach to kupiła dla Małgońki takie miękkie bardzo grube buciki na zimę z owczej skórki z "miśkiem", kilka lat temu kupiła takie dla mojego kuzyna (a urodził się w kwietniu) i całą zimę w nich "przechodził" :tak:

dziewczyny bodziaki early days w 3 paka sa gatunkowo lepsze od tych w 7 pakach , ale i tak uwazam ze najfajniesze pod sloncem gatunkowo sa georga.....

fajna kurteczka na Wasze zimy idealna ;-)

co do kombinezony jednoczesciiowego to w samochodzie odpinalam Hbertowi i bylo fajnie,

reklama
Eve ciuszki PRZEPIEKNE!!!Bardzo sliczne bo roznokolorowe i dobre na zime i jesien.
ja mam dla malej NA SPACERY kombinezon cherokee wisniowy,gdyz uwazam ze w samochodzie sie zapoci w tym.A tak to kozuszek (tez wisniowy),polarek rozowo-kolorowy HANS i bladziutki pikowany bezrekawnik H&M.Wiem,wiem gadam a fotek nie wklejam-moze dzis mi sie uda,narazie spadam,papa!!!:-)

Do góry