reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

madzik-gratuluje wozia....dokłądnie taki sam bede miała:-D:-D:-D

myfa...dresik juz u bratanka, wiec zdjec nie zrobie...ale jest taki lekko meszkowaty od srodka...tzn nie jakis grubasny, ale nie jest to taka bawełna jak t-shirty...

a ja własnie kupiłam na allegro adasiowi bluze z zary i adidaski nike:-D:-D:-D

takie jak te
http://www.allegro.pl/item726074960_nike_corsage_10_cm.html

tyle ze kupiłam je w lumpie za 15 zł, prawie nowe....teraz wszyscy mamy takie same bo i ja i maz w takich chodzimy

a wogole to szukam powoli kombinezonu-niech mi doswoadczone mamy pomogą-lepszy dwu czy jednoczesciowy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Eve mężowi się jakoś spodobał, jak wcześniej chciał zoopera (ja tez w końcu z rozsadku chciałam zoopera).. Poza tym Maclarena to i tak ktoś kiedys używanego kupi a Zoopera juz raczej nie.. Na allegro mało jest Maclarenów uzywanych a jak są to ida za całkiem niezłe pieniądze:tak: aaa i na wózkowym pisałam ze już do nich można miękkie gondole dokupować, wiec może nawet i dla drugiego dziecka będzie:tak::-D
Uznałam ze stary sprzedamy a będziemy jego używac, bo ma wieksze kółka niż reszta maclarenów..

Jak to się mówi póki nie zaznałam lepszych wózków to myslałam że i takimi zwykłymi można jeździć:-D można jeździć oczywiscie ale jak mam mozliwość lepszego kupic bo mnie stac na to, to już nie bede taka głupia:-D:-D:-D

Ja chyba wolę jednoczęściowy. Szybciej go założę dzicku, szczególnie jak rano czasu będzie bardzo mało, przecież muszę ja do pracy się wyszykować, a potem jeszcze zająć się małą.

Co do butów, to ja jakoś nie lubię, wolę fajne skarpetki. Pomijam fakt, że na jesień, zimę jakieś ma Ada.

no włąsnie tez myslałam ze jednoczesciowy lepszy, ale maz mi zamieszął w głowie i powiedział ze w aucie i tak bede małego rozbierac, wiec łatwiej zdjac kurtke niz cały kombinezon

a buziki kupiłam na przyszła wiosne...jak juz mały zacznie tuptac, bo rozmiar to 18

modro, czy to zdawało egzamin??

Ja poprostu będe zdjemować czapkę i rozpinać kombinezon (na krótkie trasy). no nie wiem zobaczymy w praktyce :tak::-D

reklama
te buciko-skarpetki były swietne jak mały uczył sie raczkowac...maja gumowane czubki i łatwo sie było nimi odpychac...a teraz jak mały wspina sie po wszystkich meblach powoduja ze nie suwa sie po płytkach czy panelach jak w zwykłych skarpetkach...

wiadomo-but ortopedyczny to to nie jest, ale przeciez nikt tego nie wymaga...

z tego co wiem szkoły sa dwie-zeby dziecko uczyło sie chodzic na boso-tak zawitkowski poleca, albo ze w butach-tak otopedzi polecaja...jedna druga wyklucza, wiec wszystko zalezy od rodziców...

ja takie skarpetki raczej kupie-o ile nie do chodzenia to do raczkowania napewno sie przydadza

Do góry