reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Z nowych zakupow dla Julitki to sprawilismy jej kolo do plywania z wycieciem na nozki i oparciem oraz takie "motylki" dmuchane na raczki,moze sie przyda jak pojdziemy na basen,narazie pocwicze z nia w wannie :-D,moze w czwartek bo jutro ma szczepienia w piatek znow goscie...Zaprezentuje jak beda nadmichane:-p
Oraz takie puzzle duze z pianki-maja na sobie literki i cyferki ale u nas ma to spelniac funkcje podlogi bo nie moge patrzec jak ssie dywan...:-D

reklama
A i bylabym zapomniala-oto te kostiumy kapielowe co kupilam-jeden 2 czesciowy a drugi jednoczesciowy z wycietymi plecami,taki sexy:-D:-D:-D
Oba sa rozmiary 1 1/2 - 2 years:szok:Dzis tez miala na sobie spodenki na 12-18 months...Kawal babki z Julity!:rofl2:

Gosia-lozeczko sliczne!!!

Sara ja też ścielam puzzle, ale mam takie z decatlonu 4 duże elementy, odpowiadają 16 małym takim własnie z literkami. To się przy okazji naukladasz sama :-D
Ja zakupiłam chociaż te piżamki :tak:

Jak juz się nauczyłam wklejac zdjęcia to podsyłam do "oglądnięcia" (mam nadzieję, że się uda)
moje dwa nowe wózki ( z tymże jeden-z nich Jane kupiłam używany) i krzesełko też kupiłam używane
41d4e062ef61eeed319477b479744981,10,19,0.jpg

789742399aba5d92765bd456620f006a,10,19,0.jpg

bcf0cacabbc7f483e2ed04d3429d7d0a,10,19,0.jpg

Ivaz,wozki fajne (pomaranczowy wg mnie ma lepszy design i zlej wyglada o kolorku nie wspominajac:-D) ale Zoska jeszcze fajniejsza:-):-):-)Krzeselko super:tak:

Ivaz,wozki fajne (pomaranczowy wg mnie ma lepszy design i zlej wyglada o kolorku nie wspominajac:-D) ale Zoska jeszcze fajniejsza:-):-):-)Krzeselko super:tak:
Saro pomarańczowy to tegoroczna kolekcja:-), z resztą maclareny mi się też bardzo podobają, bo są takie klasyczne, bez udziwnień, za to szary to sama nie wiem ile może mieć lat, Zośka jest jego 3 użytkowniczką, ale prowdzi się zaje...cie (oczywiście mam na mysli wózek, a nie Zoskę). Małż go doprowadził do stanu używalnści, bo to przednie kółko było źle zamontowane i telepało, jak szybko jechałam, odkryłam, że ma dwa zawieszenia twarde i miękkie, co jest bardzo wygodne, bo sobie zmieniam w zależności po jakiej nawierzchni jedziemy, w ogóle wózkiem jestem zachwycona, jak za te pieniądze, krzesełkiem też bo ładne i tanie:-)

ivaz - ile Ty masz tych wózków?? :-) ja się też zastanowię nad maclarenem - bo tak zachwalacie;-) ale na razie mam mojego buzza i jestem zadowolona więc tylko napiszcie jaks ię sprawuje...

a w ogole to chcial;am sie pozalic ze ten zas**any hipp dalej mi nie przyslal paczk! zreszta nestle tez nie, a wysylalam ankiety. Oszusci ohydni:wściekła/y: zla jestem bo podaje gdzies swoje prywatne dane, obiecuja i co? wielkie G...kurcze mam dzis bojowy nastroj, ale to znow dzieki mojemu bracholkowi cudownemu wiec sorki:zawstydzona/y:
Modrokljeka a ty mowilas ze dzownilas gdzies i zamiast wyslac Twojej kuzynce to Tobie wyslali czy cos takiego... bo ja tez bym zadzwonila i sie troche poklocila o ta paczke ale nie wiem gdzie nawet:-(

Gosia - ja dzwoniłam ale facet od danych był na urlopie i miał oddzwonić ale to bylo jakieś 2 tygodnie temu. muszę tam znowu dzwonić. z hippa - to nie pamiętam czy wysłałam ankietę - ale do nestle na pewno. bo pamietam jak stałam na poczcie poz naczek

Z nowych zakupow dla Julitki to sprawilismy jej kolo do plywania z wycieciem na nozki i oparciem oraz takie "motylki" dmuchane na raczki,moze sie przyda jak pojdziemy na basen,narazie pocwicze z nia w wannie :-D,moze w czwartek bo jutro ma szczepienia w piatek znow goscie...Zaprezentuje jak beda nadmichane:-p
Oraz takie puzzle duze z pianki-maja na sobie literki i cyferki ale u nas ma to spelniac funkcje podlogi bo nie moge patrzec jak ssie dywan...:-D

Sara - ja nad morzem kupiłam takie puzzle - byle 20 zł mnie kosztowły a jest ich tyle, że mogłaby sobie z nich dywan w dużym pokoju zrobić. ja tez nie moge patrzec jak Zuzka ssie dywan - tych samych słów uzyłam:):-D a jeszcze co do kojców. rozmawiałam z teściową i mówiła, że im przy moim m bardzo się przydal (mieli taki drewniany) ale..... UWAGA mógł byc tylko otwarty. podobno jak był otwarty to Adam bawil się w nim godzinami a jak go tylko zamknęli to urzadzał taką histerię, że sobie z nim rady dac nie mogli....:tak:

reklama
Justyna, jak na razie mam 3 wózki z tymże jeden jedo-vedi chcę sprzedać, maclarena uparli sie kupić dziadkowie, więc ich nie odwodziłam od tego pomysłu:-), ale wydaję mi się, że na zime chyba lepsza jest spacerówka na duzych kołach, bałam się zostac tylko z maclarenem, a z vedi nie jestem zadowolona, więc trafił mi sie tanio ten trójkołowiec więc go wzięłam, z resztą od przybutku głowa nie boli.:-D:-D
Co do maca to chyba nie ma co tych wózków zachwalać, każdy wie, że to są jedne z lepszych parasolek, lekkie, wygodne dla dziecka, zwrotne, świetnie się podbijają, mało awaryjne, no i z dożywotnią gwarancją, jak dla mnie same plusy, oprócz ceny oczywiście

Do góry