reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Z nowych zakupow dla Julitki to sprawilismy jej kolo do plywania z wycieciem na nozki i oparciem oraz takie "motylki" dmuchane na raczki,moze sie przyda jak pojdziemy na basen,narazie pocwicze z nia w wannie :-D,moze w czwartek bo jutro ma szczepienia w piatek znow goscie...Zaprezentuje jak beda nadmichane:-p
Oraz takie puzzle duze z pianki-maja na sobie literki i cyferki ale u nas ma to spelniac funkcje podlogi bo nie moge patrzec jak ssie dywan...:-D

reklama
A i bylabym zapomniala-oto te kostiumy kapielowe co kupilam-jeden 2 czesciowy a drugi jednoczesciowy z wycietymi plecami,taki sexy:-D:-D:-D
Oba sa rozmiary 1 1/2 - 2 years:szok:Dzis tez miala na sobie spodenki na 12-18 months...Kawal babki z Julity!:rofl2:

Gosia-lozeczko sliczne!!!

Sara ja też ścielam puzzle, ale mam takie z decatlonu 4 duże elementy, odpowiadają 16 małym takim własnie z literkami. To się przy okazji naukladasz sama :-D
Ja zakupiłam chociaż te piżamki :tak:

Jak juz się nauczyłam wklejac zdjęcia to podsyłam do "oglądnięcia" (mam nadzieję, że się uda)
moje dwa nowe wózki ( z tymże jeden-z nich Jane kupiłam używany) i krzesełko też kupiłam używane
41d4e062ef61eeed319477b479744981,10,19,0.jpg

789742399aba5d92765bd456620f006a,10,19,0.jpg

bcf0cacabbc7f483e2ed04d3429d7d0a,10,19,0.jpg

Ivaz,wozki fajne (pomaranczowy wg mnie ma lepszy design i zlej wyglada o kolorku nie wspominajac:-D) ale Zoska jeszcze fajniejsza:-):-):-)Krzeselko super:tak:

Ivaz,wozki fajne (pomaranczowy wg mnie ma lepszy design i zlej wyglada o kolorku nie wspominajac:-D) ale Zoska jeszcze fajniejsza:-):-):-)Krzeselko super:tak:
Saro pomarańczowy to tegoroczna kolekcja:-), z resztą maclareny mi się też bardzo podobają, bo są takie klasyczne, bez udziwnień, za to szary to sama nie wiem ile może mieć lat, Zośka jest jego 3 użytkowniczką, ale prowdzi się zaje...cie (oczywiście mam na mysli wózek, a nie Zoskę). Małż go doprowadził do stanu używalnści, bo to przednie kółko było źle zamontowane i telepało, jak szybko jechałam, odkryłam, że ma dwa zawieszenia twarde i miękkie, co jest bardzo wygodne, bo sobie zmieniam w zależności po jakiej nawierzchni jedziemy, w ogóle wózkiem jestem zachwycona, jak za te pieniądze, krzesełkiem też bo ładne i tanie:-)

ivaz - ile Ty masz tych wózków?? :-) ja się też zastanowię nad maclarenem - bo tak zachwalacie;-) ale na razie mam mojego buzza i jestem zadowolona więc tylko napiszcie jaks ię sprawuje...

a w ogole to chcial;am sie pozalic ze ten zas**any hipp dalej mi nie przyslal paczk! zreszta nestle tez nie, a wysylalam ankiety. Oszusci ohydni:wściekła/y: zla jestem bo podaje gdzies swoje prywatne dane, obiecuja i co? wielkie G...kurcze mam dzis bojowy nastroj, ale to znow dzieki mojemu bracholkowi cudownemu wiec sorki:zawstydzona/y:
Modrokljeka a ty mowilas ze dzownilas gdzies i zamiast wyslac Twojej kuzynce to Tobie wyslali czy cos takiego... bo ja tez bym zadzwonila i sie troche poklocila o ta paczke ale nie wiem gdzie nawet:-(

Gosia - ja dzwoniłam ale facet od danych był na urlopie i miał oddzwonić ale to bylo jakieś 2 tygodnie temu. muszę tam znowu dzwonić. z hippa - to nie pamiętam czy wysłałam ankietę - ale do nestle na pewno. bo pamietam jak stałam na poczcie poz naczek

Z nowych zakupow dla Julitki to sprawilismy jej kolo do plywania z wycieciem na nozki i oparciem oraz takie "motylki" dmuchane na raczki,moze sie przyda jak pojdziemy na basen,narazie pocwicze z nia w wannie :-D,moze w czwartek bo jutro ma szczepienia w piatek znow goscie...Zaprezentuje jak beda nadmichane:-p
Oraz takie puzzle duze z pianki-maja na sobie literki i cyferki ale u nas ma to spelniac funkcje podlogi bo nie moge patrzec jak ssie dywan...:-D

Sara - ja nad morzem kupiłam takie puzzle - byle 20 zł mnie kosztowły a jest ich tyle, że mogłaby sobie z nich dywan w dużym pokoju zrobić. ja tez nie moge patrzec jak Zuzka ssie dywan - tych samych słów uzyłam:):-D a jeszcze co do kojców. rozmawiałam z teściową i mówiła, że im przy moim m bardzo się przydal (mieli taki drewniany) ale..... UWAGA mógł byc tylko otwarty. podobno jak był otwarty to Adam bawil się w nim godzinami a jak go tylko zamknęli to urzadzał taką histerię, że sobie z nim rady dac nie mogli....:tak:

reklama
Justyna, jak na razie mam 3 wózki z tymże jeden jedo-vedi chcę sprzedać, maclarena uparli sie kupić dziadkowie, więc ich nie odwodziłam od tego pomysłu:-), ale wydaję mi się, że na zime chyba lepsza jest spacerówka na duzych kołach, bałam się zostac tylko z maclarenem, a z vedi nie jestem zadowolona, więc trafił mi sie tanio ten trójkołowiec więc go wzięłam, z resztą od przybutku głowa nie boli.:-D:-D
Co do maca to chyba nie ma co tych wózków zachwalać, każdy wie, że to są jedne z lepszych parasolek, lekkie, wygodne dla dziecka, zwrotne, świetnie się podbijają, mało awaryjne, no i z dożywotnią gwarancją, jak dla mnie same plusy, oprócz ceny oczywiście

Do góry