reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

to zelezy z tym kombinezonem czasem jest wygodniejszy bo wsadzasz malucha w rajtach i bluzce w niego i wychodzisz a z kurta sie bawisz z szalikiem, spodniami cieplymi....ale na zakupy kurta chyba praktyczniejsza zostaje...

reklama
Eve śliczne te pizamki!! Sama tez bym kupila lubie dzieci w pizamkach, tak fajnie "dorosle" wygladaja no i jak dla mnie to lepsze sa niz spiochy
Ivaz, ja raczej zawsze staram sie kupic cos uzywanego, jak tylko oczywiscie sie da no i sprzet jest taki ze mozna- bo np materacyk czy wanienke to oczywiscie nowa!
ATsonia, mebelki piekne, ja uwielbiam wszelkie zakupy do domu- wylaczajac zarcie i ciuchy! A tak to nawet talerzyk, patelnia, wszytsko mnie cieszy:tak:
A ja w koncu kupilam lozeczko turystyczne!! Mial byc kojec, ale zapomnialam o psie- przeciez wystarczy ze ten smok machnie lapa i po calej siatce by bylo.
Lozeczko super, przez siatke wszytsko widac wiec bede nawet w nim Majke do ogrodka wystawiac, wrzuce zabawki, moskitiera i niech lezy pol dnia- dzis ją polozylam to sie jej podobalo. NO i mialam mila niespodzinake bo sie okazalo ze lozeczko ma boczne wejscie- w aukcji tego nie napisali a ja chcialam, ale stwierdzilam kupujac to ze tak mi sie podoba ze obede sie bez tego wejscia...a jedank jest:-)
Łóżeczko Podróżne piesek Super Cena ! (717620270) - Aukcje internetowe Allegro

a w ogole to chcial;am sie pozalic ze ten zas**any hipp dalej mi nie przyslal paczk! zreszta nestle tez nie, a wysylalam ankiety. Oszusci ohydni:wściekła/y: zla jestem bo podaje gdzies swoje prywatne dane, obiecuja i co? wielkie G...kurcze mam dzis bojowy nastroj, ale to znow dzieki mojemu bracholkowi cudownemu wiec sorki:zawstydzona/y:
Modrokljeka a ty mowilas ze dzownilas gdzies i zamiast wyslac Twojej kuzynce to Tobie wyslali czy cos takiego... bo ja tez bym zadzwonila i sie troche poklocila o ta paczke ale nie wiem gdzie nawet:-(

Ufff...kamień z serca- bardzo się cieszę że Wam się mebelki podobają.
EVe- piżamka super, bardzo śliczna- widzę że przygotowania do żłobka idą pełną parą!!!

Gosia88- ale mi się podoba Twoje łożeczko- gdybym miała kupować to dokładnie takie samo!!! wszystko mi sie podoba i te kolory...mmmm...miodzio!!!

ATsonia - bardzo fajne meble :tak:
my mamy kuchnię w takim ciemnym kolorze, ale to nie wenge akurat, ale podobne
w wolnej chwili wstawię zdjęcie ;-)

Gosia łóżeczko superowe, przełóż teraz materac z drewnianego i Majka może w nim spać, ja mam takie łóżeczko i Zosia od urodzenia w nim spi

reklama
Do góry