maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ATsonia no super mebelki bardzo mi się podobaja są w moim klimacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eve widze, że babka już zdjęła ogłoszenie w każdym bądź razie takie, kolor pomarańczowyivaz które to bo tam lista cała jest.
Eve sliczne te piżamki, chyba sama się skuszę:-), kombinezon to chyba kupie dopiero na jesieni bo nie wiem jaki rozmiar, w jakim tempie Zośka będzie rosła, ale chyba kupię dwu częściowy, zimy ostatnio są lekkie poza tym jak bede chciala wyjsc do sklepu to nie trzeba dzieciaka w cały kombinezon pakowac tylko w kurtke, chyba wygodniej bedzie.ivaz bardzo fajne, a ryska na nodze to jeszcze nie koniec świata Zresztą gdyby smy nie dostali na chrzciny to pewnie też kupiłabym uzywane, albo wzięła od siostry drewniane
Co do zakupów to chciałabym wygrać dzisiejszą aukcję, mam też upatrzoną cieplejszą kurteczkę dla Ady, choć 2 kombinezony mam od siostry. tylko, ze nie wiem czy będą dobre bo siostrzenica jest z czerwca a Ada z marca. No i jeszcze piżamki do żłobka sobie zażyczyli, myślę, ze takie beda dobre PIŻAMKI 6-12 M EARLY DAYS 2 SZT ** MISIO ** (712167140) - Aukcje internetowe Allegro