reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia sliczne mebelki:tak:My kolor venge umiescilismy w lazience.Do salonu wole jasniutenkie bo sa sloneczne i "ocieplaja" wnetrze(klonowe).Jak znajde chwilke to wstawie fotki ale na zywo z naszej chaty:tak::-)
Ivaz-ladniutkie to krzeselko (w sumie moje jest troche podobne choc inne) no i radosnie pomaranczowe:tak::-D

ivaz bardzo fajne, a ryska na nodze to jeszcze nie koniec świata :tak: Zresztą gdyby smy nie dostali na chrzciny to pewnie też kupiłabym uzywane, albo wzięła od siostry drewniane :tak:

Co do zakupów to chciałabym wygrać dzisiejszą aukcję, mam też upatrzoną cieplejszą kurteczkę dla Ady, choć 2 kombinezony mam od siostry. tylko, ze nie wiem czy będą dobre bo siostrzenica jest z czerwca a Ada z marca. No i jeszcze piżamki do żłobka sobie zażyczyli, myślę, ze takie beda dobre http://www.allegro.pl/item712167140_pizamki_6_12_m_early_days_2_szt_misio.html

Ostatnia edycja:
reklama
ivaz bardzo fajne, a ryska na nodze to jeszcze nie koniec świata :tak: Zresztą gdyby smy nie dostali na chrzciny to pewnie też kupiłabym uzywane, albo wzięła od siostry drewniane :tak:

Co do zakupów to chciałabym wygrać dzisiejszą aukcję, mam też upatrzoną cieplejszą kurteczkę dla Ady, choć 2 kombinezony mam od siostry. tylko, ze nie wiem czy będą dobre bo siostrzenica jest z czerwca a Ada z marca. No i jeszcze piżamki do żłobka sobie zażyczyli, myślę, ze takie beda dobre PIŻAMKI 6-12 M EARLY DAYS 2 SZT ** MISIO ** (712167140) - Aukcje internetowe Allegro
Eve sliczne te piżamki, chyba sama się skuszę:-), kombinezon to chyba kupie dopiero na jesieni bo nie wiem jaki rozmiar, w jakim tempie Zośka będzie rosła, ale chyba kupię dwu częściowy, zimy ostatnio są lekkie poza tym jak bede chciala wyjsc do sklepu to nie trzeba dzieciaka w cały kombinezon pakowac tylko w kurtke, chyba wygodniej bedzie.

Do góry