reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sorki ze zasmiecam temat ale to w kontekscie tych fotelikow,jak wazne by ich uzywac!

YouTube - nemyslis zaplatis - Děti - BESIP

Straszne, jak można być takim idiotą!!!!
Moja koleżanka przewozi dziecko w samochodzie w siedzisku od spacerówki , bo jej się nie chce znosić fotelika, który w tej chwili służy jej w domu jako krzesełko do karmienia, chyba jej pokaże te filmiki może do po obejrzeniu coś do niej dotrze.
Jednak na foteliku nie ma co oszczedzać - bezpieczeństwo najważniejsze

reklama
krlnk mi się właśnie podoba ten maxi cosi tobi i on jest bez isofixa :tak:. Jak sprawdzaliśmy go w sklepie z m to fotelik naprawdę bardzo dobrze się trzyma :tak: dzięki właśnie tym zatrzaskom (czy jak to nazwać?) na bokach. Oprócz tego mi się bardzo podoba ;-) ale wiadomo bezpieczeństwo ważniejsze od wyglądu. Jeszcze muszę pooglądać bebe confort :tak:.

magdalenka obie rzeczy fajne na prezent.Ewentualnie mozesz zapytac rodzicow chrzczonego dziecka czy cos nie potrzebuja bo moze juz maja kupiona lub upatrzona dana mate,zabawke itp...:tak:

Magdalenka - ja mam taka mate:-) ogólnie jest fajna tylko ze troche wąska i później maluszkowi ciezko sie obracac z pleców na brzuszek itp.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry