reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sorki ze zasmiecam temat ale to w kontekscie tych fotelikow,jak wazne by ich uzywac!

YouTube - nemyslis zaplatis - Děti - BESIP

Straszne, jak można być takim idiotą!!!!
Moja koleżanka przewozi dziecko w samochodzie w siedzisku od spacerówki , bo jej się nie chce znosić fotelika, który w tej chwili służy jej w domu jako krzesełko do karmienia, chyba jej pokaże te filmiki może do po obejrzeniu coś do niej dotrze.
Jednak na foteliku nie ma co oszczedzać - bezpieczeństwo najważniejsze

reklama
krlnk mi się właśnie podoba ten maxi cosi tobi i on jest bez isofixa :tak:. Jak sprawdzaliśmy go w sklepie z m to fotelik naprawdę bardzo dobrze się trzyma :tak: dzięki właśnie tym zatrzaskom (czy jak to nazwać?) na bokach. Oprócz tego mi się bardzo podoba ;-) ale wiadomo bezpieczeństwo ważniejsze od wyglądu. Jeszcze muszę pooglądać bebe confort :tak:.

magdalenka obie rzeczy fajne na prezent.Ewentualnie mozesz zapytac rodzicow chrzczonego dziecka czy cos nie potrzebuja bo moze juz maja kupiona lub upatrzona dana mate,zabawke itp...:tak:

Magdalenka - ja mam taka mate:-) ogólnie jest fajna tylko ze troche wąska i później maluszkowi ciezko sie obracac z pleców na brzuszek itp.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry