reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Agusia - ja własnie chce bez isofixa bo nasz samochod za stary na takie bajery - a dokupić baze do naszego to podobno nie bardzo - bo zdaje to egzamin jak fabrycznie wychodziły a jak nie to już średnio - nie wiem ja bede bez iso kupować :)

My też jeszcze nie kupujemy bo mamy casualplay prima esasy i on ma dużo możliwości ustawień i jeszcze troche posłuży ale już sie rozglądam :)

Sara- ja też nie wiedziałam ze są oddychające :)

foteliki oddychajace sa np firmy recaro , ale trzeba w sklepach pytac.

a w zyrafie to jest fajne to ze jest gumowa :-)i ma krztal taki ze ja mozna fajnie trzymac dla dziecka to wazne :-)

ja dzisiaj zaszalam i troche rzeczy kupilam w kosmzarmnie drogim lumpie, ale tam sa rzeczy naprawde nowe noi niestety znowu musze to potwierdzic, ze ubrania z H&M np u nas w Polsce to szmaty w porownaniu do tych ktore ida do krajów lepiej rozwinietych :-( szkoda... chociaz z drugiej strony jak za dres mam nowy zaplacic 80 zeta to wole miec nowy z Anglii np.... za 15 -20 zl...

Załączniki

• DSC03306.jpg
    DSC03306.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC03299.jpg
    DSC03299.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC03301.jpg
    DSC03301.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC03303.jpg
    DSC03303.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC03304.jpg
    DSC03304.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC03302.jpg
    DSC03302.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC03305.jpg
    DSC03305.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC03300.jpg
    DSC03300.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 32
a to dla malej moejj siotry wkoncu tylko o miesiac mlodsza od mojego.... dodam ze wszystko nowe firmy carter's, h&m, niestety zdjecia nie oddaja w rzeczywistosci tego jak fajne sa ale nie wazne...

Sara ja bym sie nie zastanawiala fajnie ze masz tak tani lumpik...ja kiedtys tak sprzedawalam rzeczy oplacalo sie jak jakies super fajne byly....szkoda ze ja nie mam takie taniego :-( u mnie 68 zł za kilogram masakra no ale wkoncu nowe)

Załączniki

• DSC03284.jpg
    DSC03284.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC03286.jpg
    DSC03286.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC03290.jpg
    DSC03290.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC03298.jpg
    DSC03298.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC03289.jpg
    DSC03289.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 26
powiem wam, że u nas wszystko jest drogie jesli chodzi o normale sklepy, ale akurat lumpów mamy duzoooo jak na takie małe miasto i tanich...:-)

mam kilka swoich ulubionych gdzie jest przy dostawie kg po 35zł albo jeden w ktorym jest po 30zł i zawsze jak jest nowy towar to duzo cudow udaje mi sie upolowac, szczegolnie z nexta i george :-)
a jak u nas w jakims lumpie jest kg przy dostawie po 40 zł albo 45zł to już "za drogo" dla wielu ludzi

i jeszcze chciałam sie pochwalic moimi zakupami
wczoraj synowa koleżanki mojej mamy mi sprzedała taki stolik z fisher price( tyle ze po angielsku) w bdb stanie za 20 zł hehe szok http://www.allegro.pl/item710283272_interaktywny_stolik_muzyczny_fisher_price_g2845.html
i jeszcze pare innych ciekawych zabawek z fisher price i vtech po 10 zł i po 5zł
przeprowadzają się i chciala się tego pozbyć jak najszybciej
wiec jednym słowem miałam fart

Ostatnia edycja:
~Myfa sliczne ubranka nabylas dla Wojtusia!!
A te na dziewczynke tez super!!

Gosiakma ten stolik jest super,ale fajnie ze za taka cene udalo ci sie go odkupic!!

Odnosnie fotelikow samochodowych-ten pierwszy filmik jest PORUSZAJACY!:zawstydzona/y:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=TCys6QgVdu0"]YouTube - Nie Myślisz (Zapłacisz) Czeska kampania dla kierowców.Noga z Gazu[/ame]

reklama
Sorki ze zasmiecam temat ale to w kontekscie tych fotelikow,jak wazne by ich uzywac!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=TuhzRdJftqk&NR=1"]YouTube - nemyslis zaplatis - Děti - BESIP[/ame]

Do góry