reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Atsonia - a to nie wiedziałam :) fajna sprawa :) - btw foletik fajny :p

Ivaz- no super zabawki - jakiś piesio domowy też by sie uciesyzł :p

Myfka - ja mam to teraz z fotelikiem - mała jest mokra - mimo klimy i tego ze gorąco nie jest - a czym sie różni ten fotelik oddychający? napisane jest gdzieś czy co?:>

Agusia - my o maxi cosi myślimy

Dziewczyny a macie system isofix w samochodzie? bo niby można dokupić baze ale podobno jak nie ma fabrycznie w opcji to szkoda kasy wydawać :/

reklama
krlnk mi się zdaje że baza to jest to na czym stoi ten fotelik plus ta noga, a isofix w samochodzie to tylko te zaczepy przy siedzeniu ;-) i sama baza bez tego nic nie da. Albo mi się już coś pomyliło :baffled:. Maxi cosi tobi nie ma isofixa ale i tak bardzo dobrze trzyma w samochodzie :tak: na bokach ma takie jakby zatrzaski i to jest jakaś nowa technologia. Maxi cosi priori ma isofix ale nie podoba mi się że zabardzo nie ma ochraniaczy na główkę dziecka MAXI COSI PRIORI FIX 2009 PRIORIFIX ISOFIX 9-18kg (708955601) - Aukcje internetowe Allegro . No i Tobi ma testy i zajął drugie miejsce a priori z 2009 roku nie ma chyba testów. Eve bebe confort też jest fajny :tak: ten fotelik z tego co czytałam zajął pierwsze miejsce w testach.

My fotelik chcemy kupić dopiero za jakieś dwa, trzy miesiące bo ten co teraz mamy jest do 11 kg :tak:.
Laila z tego co czytałam to foteliki od 9 do 18 kg a te od 9 do 25 to są te same foteliki ;-). Tylko np. z isofixem jest taka różnica że do 18 kg wystarczy sam isofix a od 18 już trzeba fotelik dodatkowo pasami bezpieczeństwa przypinać. Dziwiło mnie jak sprawdzałam fotelik casualplay bez iso to było napisane że do 25 kg jest a jak z iso że do 18 kg :-D więc sobie znalazłam jakiś artykuł o tym ;-).

ja troche z innej beczki...
chcialam wam powiedzieć ze w kauflandach jest promocja na chusteczki nievea (różne rodzaje) 6paczek za 29,99:-)
jak któraś używa to oplaca sie kupic, ja juz sie obkupiłam :-)

pewnie dlatego że łatwo je chwycić za chudą szyję ;-):tak:
a to ulubiona zabawka francuskich niemowląt, szkoda że cena kosmiczna
http://www.nowamatkapolka.pl/go/_info/?user_id=494〈=pl

Irmaa, już jakiś czas temu była tu na wątku dyskusja o zyrafce, i niektóre mamy oczywiście kupiły żyrafkę dla swoich pociech, mi akurat siostra przywiozła bo była akurat w Paryżu:-) ale chyba warto bo moja Zoska lubi sobię ja pomemłać, czesto po nią sięga.

Laila pospiesz sie bo w sklepach Wójcika kolekcje strasznue juz przebrane.Ja chciała z tej samej serii co kurtka kupic czapke to juz w szczecinie nie było.Znajomi mieszkaja w Poznaniu i tam mi ja kupili(ostatnia).
:szok::szok::szok::szok: nawet nei wiedziałam.. chyba w tym tygodniu się przejedziemy... tylko nie wiem jaki rozmiar kurde mam jej kupić ciuszki nosi teraz 68 słyszałam ze rozmiarówka u wójcika jest zawyżona ale nie wiem jak bardzo i jak mój GNIOTEK będzie wyglądał za3 miesiace:confused:

W fotelikach samochodowych poruszylyscie wazna dla mnie rzecz (poza bezpieczenstwem)-zeby byl oddychajacy!Julita ma mokra glowke i plecy jak sa upaly!!!Nawet nie wiedzialam ze sa takie "oddychajace" foteliki,teraz juz wiem na co zwrocic uwage.:tak:My kupimy fotelik okolo pazdziernika,ten co mamy teraz dostalismy po kuzynce i jest niby do 13kg ale na moje okolo to tak do 11kg a na dlugosc to juz jest jakby przymaly...:rofl2:

reklama
Do góry