reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Atsonia - a to nie wiedziałam :) fajna sprawa :) - btw foletik fajny :p

Ivaz- no super zabawki - jakiś piesio domowy też by sie uciesyzł :p

Myfka - ja mam to teraz z fotelikiem - mała jest mokra - mimo klimy i tego ze gorąco nie jest - a czym sie różni ten fotelik oddychający? napisane jest gdzieś czy co?:>

Agusia - my o maxi cosi myślimy

Dziewczyny a macie system isofix w samochodzie? bo niby można dokupić baze ale podobno jak nie ma fabrycznie w opcji to szkoda kasy wydawać :/

reklama
krlnk mi się zdaje że baza to jest to na czym stoi ten fotelik plus ta noga, a isofix w samochodzie to tylko te zaczepy przy siedzeniu ;-) i sama baza bez tego nic nie da. Albo mi się już coś pomyliło :baffled:. Maxi cosi tobi nie ma isofixa ale i tak bardzo dobrze trzyma w samochodzie :tak: na bokach ma takie jakby zatrzaski i to jest jakaś nowa technologia. Maxi cosi priori ma isofix ale nie podoba mi się że zabardzo nie ma ochraniaczy na główkę dziecka MAXI COSI PRIORI FIX 2009 PRIORIFIX ISOFIX 9-18kg (708955601) - Aukcje internetowe Allegro . No i Tobi ma testy i zajął drugie miejsce a priori z 2009 roku nie ma chyba testów. Eve bebe confort też jest fajny :tak: ten fotelik z tego co czytałam zajął pierwsze miejsce w testach.

My fotelik chcemy kupić dopiero za jakieś dwa, trzy miesiące bo ten co teraz mamy jest do 11 kg :tak:.
Laila z tego co czytałam to foteliki od 9 do 18 kg a te od 9 do 25 to są te same foteliki ;-). Tylko np. z isofixem jest taka różnica że do 18 kg wystarczy sam isofix a od 18 już trzeba fotelik dodatkowo pasami bezpieczeństwa przypinać. Dziwiło mnie jak sprawdzałam fotelik casualplay bez iso to było napisane że do 25 kg jest a jak z iso że do 18 kg :-D więc sobie znalazłam jakiś artykuł o tym ;-).

ja troche z innej beczki...
chcialam wam powiedzieć ze w kauflandach jest promocja na chusteczki nievea (różne rodzaje) 6paczek za 29,99:-)
jak któraś używa to oplaca sie kupic, ja juz sie obkupiłam :-)

pewnie dlatego że łatwo je chwycić za chudą szyję ;-):tak:
a to ulubiona zabawka francuskich niemowląt, szkoda że cena kosmiczna
http://www.nowamatkapolka.pl/go/_info/?user_id=494〈=pl

Irmaa, już jakiś czas temu była tu na wątku dyskusja o zyrafce, i niektóre mamy oczywiście kupiły żyrafkę dla swoich pociech, mi akurat siostra przywiozła bo była akurat w Paryżu:-) ale chyba warto bo moja Zoska lubi sobię ja pomemłać, czesto po nią sięga.

Laila pospiesz sie bo w sklepach Wójcika kolekcje strasznue juz przebrane.Ja chciała z tej samej serii co kurtka kupic czapke to juz w szczecinie nie było.Znajomi mieszkaja w Poznaniu i tam mi ja kupili(ostatnia).
:szok::szok::szok::szok: nawet nei wiedziałam.. chyba w tym tygodniu się przejedziemy... tylko nie wiem jaki rozmiar kurde mam jej kupić ciuszki nosi teraz 68 słyszałam ze rozmiarówka u wójcika jest zawyżona ale nie wiem jak bardzo i jak mój GNIOTEK będzie wyglądał za3 miesiace:confused:

W fotelikach samochodowych poruszylyscie wazna dla mnie rzecz (poza bezpieczenstwem)-zeby byl oddychajacy!Julita ma mokra glowke i plecy jak sa upaly!!!Nawet nie wiedzialam ze sa takie "oddychajace" foteliki,teraz juz wiem na co zwrocic uwage.:tak:My kupimy fotelik okolo pazdziernika,ten co mamy teraz dostalismy po kuzynce i jest niby do 13kg ale na moje okolo to tak do 11kg a na dlugosc to juz jest jakby przymaly...:rofl2:

reklama
Do góry