reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Do mnie doszła ta zabaweczka co kiedyś linka podała modroklejka :tak:
I wkońcu zrobiłam te odciski stopy i rączki w ramce.

Co do fotelika to jeszcze chyba mamy troche czasu, bo Ada drobna jest i zupełnie dobrze czuje się w naszym obecnym foteliku. Pewnie jednak pójdziemy w maxi cosi, a może bebe confort.

my nad wózeczkiemi fotelikiem jeszcze myślimy...
fotelik napewno do 18 kg.. mąż musi poczytać bo dla nas ze wszystkich kategorii najważniejsze jest bezpieczeństwo i wygoda ale to już działka męża....
wózek napewno kupię zastanawiam się d mclarenem i chyba na niego się zdecydujemy.... chusteczek używamy "dzidziuś" różowytch jak dla mnie najlepsze...
kojca tez szukam ale to dopiero w okolicy września teraz rozglądam się też za kombinezonikiem na zimę.... zdecydowałam się na wójcika kolekcja melodiaI tylko nie wiem czy 2 czy 1 częściowy...ale chyba raczej 2

http://www.wojcik.com.pl/index-kol-2009b.html

Ja kupiłam juz kurtke Wojcika "Mój błyszczacy skarb" i kombinezon kupiłam na allegro nowy z zeszłorocznej kolekcji Wójcik "balerina",Bardzo mi sie on podobał i udało mi sie znalezc taki nowy.Chociaz te uzywane tez wygladaja jak nowe jak ktos je szanuje.

reklama
Laila pospiesz sie bo w sklepach Wójcika kolekcje strasznue juz przebrane.Ja chciała z tej samej serii co kurtka kupic czapke to juz w szczecinie nie było.Znajomi mieszkaja w Poznaniu i tam mi ja kupili(ostatnia).

Do góry