reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ivaz, czyli wyglada na to że najlepsze te z wyższymi ocenami. A ten co mi się podoba Bebe confort axis ma tylko 3:baffled: No i maxi cosi góra tu są.

Takie zabawki to ja psu się baąłm kupować, że się tej gumy naje :baffled:

reklama
Fotelik poleciła mi siostra, która miała taki sami tylko inny kolor, i była bardzo zadowolona, w sklepie powiedzieli,że w tym przedziale cenowym jest to jeden z lepszych modeli. Niestety nie dysponujemy 1000zł na fotelik, więc wybraliśmy taki.

Fotelik poleciła mi siostra, która miała taki sami tylko inny kolor, i była bardzo zadowolona, w sklepie powiedzieli,że w tym przedziale cenowym jest to jeden z lepszych modeli. Niestety nie dysponujemy 1000zł na fotelik, więc wybraliśmy taki.
Atsonia ja teraz też mam fotelik nietestowany, ale to nie znaczy że jest zły, tak jak pisałam te testy są bardzo kosztowne i poprostu nie wszystkie firmy produkujące foteliki na nie stać

niestety ja teraz wydalabym wieciej na fotelik oddychajacy....czesto w sumie jezdzimy i moje dzieciaki czesto z mokra glowa wysiadaly i plecami z auta pomimo klimy....

reklama
Do góry