reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ivaz bardzo fajny :tak: hmmmm - głupi pomysł mi chodzi po głowie :-D
Oszukałam z kolorem wózka :-) moj jest dokładnie taki babyworld - product reviews - Jane Powertrack 360 Formula 2000 TS
a z wad to ma trochę przymały kosz na zakupy i nie rozkłada sie zupełnie na płasko, ale i tak Zoski nie da sie połozyć na płasko, bo drze się jak opętana. No i poprzedni właściciel wózka nadgryzł trochę pałąk:-D, więc kupię jakąś zabawkę na pałąk i nie będzie widać.
Przez zimę nim pojeżdzę na zamianę z maclarenkiem i go sprzedam myślę, że za te same pieniądze bo naprawdę tanio się trafił:-)

ivaz, to znaczy ze już kupiłaś?? :-D

ATsobia, bardzo zgrabny fotelik :tak: Cena przystępna, jak on w testach wypada??

Eve oczywiście, że kupiłam, za taką cenę, grzech by było go nie wziąć i męczyć się z vedi, byliśmy już na spacerku wózek jest super hiper genialny:-)

Co do fotelika, który pokazała Atsonia to go nie znalazłam chyba testów nie miał robionych, wydaje mi się, że te testowane foteliki są droższe, ale głowy nie dam
Nie każdą firmę stać na testy, podobno to jest kosztowna sprawa. A tu stronka do testów fotelikowych fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa

reklama
Do góry