reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

graco jest fajny, ale jak kazdy wozek swoje wady ma jednak mimo wszystko sporo osob go ma ...u mnie gdyby nie to 3 pietro bez windy ech....w kazdym razie docenilam mojego coneco solara....wyrobil sie i nie jest juz taki zly a prowadzi sie super noi lekki....

reklama
czytalam o nim na forum gazety i chwala sobie go ludzie....ale widac zbycia nie ma u tego sprzedawcy skoro takich chwytow sie lapie...

nie pamietam w ktorym to rodzaju wozka kosz jest wielki a mozna max 2 kilo wsadzic.... u mnie pierwsze co polecialo do smieci to kosz...porazka a tez byl niczego sobie....
ludzie pisza ze tez dziwaczna raczka im sie wydawala ale jak juz zakupili to podobno jest bardzo wygodna....

hmmma a ja w kwestii wozkow jednak dalej nie zdecydowalam:-D
teraz znowu mysle czy jednak samej spacerowy nie kupic...tyle ze ja chce taka wrecz "terenowa", nie musi byc jakas lekka. Myslalam o tym fuzzion, ale poczytalam opinie i podobno kiszka. Myslalam o tym tez co ma Ola_o- opal ramatti, ale jednak pompowane kola musza byc. No i pozostal mi ten
COSMO-WÓZEK SPACEROWY-OD PRODUCENTA!! (716855344) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie bardzo ale nigdzie nie ma opinii o nim:crazy: pompowane koła sa bez doplaty, juz pisalam i pytalam...

reklama
Do góry