reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

graco jest fajny, ale jak kazdy wozek swoje wady ma jednak mimo wszystko sporo osob go ma ...u mnie gdyby nie to 3 pietro bez windy ech....w kazdym razie docenilam mojego coneco solara....wyrobil sie i nie jest juz taki zly a prowadzi sie super noi lekki....

reklama
czytalam o nim na forum gazety i chwala sobie go ludzie....ale widac zbycia nie ma u tego sprzedawcy skoro takich chwytow sie lapie...

nie pamietam w ktorym to rodzaju wozka kosz jest wielki a mozna max 2 kilo wsadzic.... u mnie pierwsze co polecialo do smieci to kosz...porazka a tez byl niczego sobie....
ludzie pisza ze tez dziwaczna raczka im sie wydawala ale jak juz zakupili to podobno jest bardzo wygodna....

hmmma a ja w kwestii wozkow jednak dalej nie zdecydowalam:-D
teraz znowu mysle czy jednak samej spacerowy nie kupic...tyle ze ja chce taka wrecz "terenowa", nie musi byc jakas lekka. Myslalam o tym fuzzion, ale poczytalam opinie i podobno kiszka. Myslalam o tym tez co ma Ola_o- opal ramatti, ale jednak pompowane kola musza byc. No i pozostal mi ten
COSMO-WÓZEK SPACEROWY-OD PRODUCENTA!! (716855344) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie bardzo ale nigdzie nie ma opinii o nim:crazy: pompowane koła sa bez doplaty, juz pisalam i pytalam...

reklama
Do góry