reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ivaz - ja nie widziałam w sklepie, ale właśnie patrzę na internecie. To są te pieluszki przeznaczone na noc.
Na allegro można kupić, e-bayu i niektórych stronach internetowych, ale ogólnie ciężko w Polsce z tego co widzę i chyba tylko sprowadzane z Niemiec..

Ja używam ich i w dzień i twierdzę ze lepszych przy najmniej dla mnie nie ma, są tak cieniutkie, że nie krępują dziecku ruchów.
Dziewczynom z Warszawy moge dać namiar na te pieluszki

reklama
mordoklejka - to husteczki w takim razie tanio można kupić w makro.
Ja kupuję Huggies Pure za ok. 4,5zł (nie pamiętam dokładnie), w każdym razie dwupak za ok 9zł.
a te husteczki są rewelacyjne, tylko takich używam od jakiegoś czasu jak je odkryłam:-)

ivaz podaj namiary na tego faceta.... kolo mnie jest niby sklep z niemiecka chemia zastanawiam sie czy tam moga sprowadzic mi je....

ivaz podaj namiary na tego faceta.... kolo mnie jest niby sklep z niemiecka chemia zastanawiam sie czy tam moga sprowadzic mi je....

Myfa facet handluje na stadionie X-lecia, ma stoisko przy alejce wzdłóż al. zielenieckiej, moja teściowa ma do niego nr telefonu, zapytam ją to ci podeślę, wiem też ze czasami podwozi pieluszki do domu, ale ja mam blisko na stadion i latam sama

Dominika ja w carrefourze sa 4 paki huggies pure tez tanie...ja tez je kupuje odkrylam u szwagierki z Anglii dla mnie sa the best.....

ivaz
ja mam kawalek na stadion, ale moge w soboty jezdzic po pieluszki :-)czy on ma je wyeksponowane (pieluszki) ?

reklama
Dziewczyny co do pieluch jednorazowych to wam nie powiem co jest tanio a co w danej chwili w marketach w promocjach bo ja nie kupuje pieluch wcale tylko mi przynosza-powaznie mowie.Kto nas odwiedza to ma w reku pieluchy na wejscie:-DMam 2 paczki "oczekujace" a ide o zaklad ze w piatek dojdzie kolejna paczka.Tym sposobem chyba juz wszystkie firmy pieluchowe przetestowalam i jak dla mnie wiekszosc jest dobra.Julita nie ma i nie miala nigdy zadnych odparzen czy czerwonej pupy.Sama kupilam o ile pamietam tylko pierwsza paczke bella happy newborn zanim mala sie urodzila:tak:

Co do wozkow-ale rozkrecilyscie temat!Podoba mi sie ten Peg perego aria oh.
Ja mam wymagania takie:
-lekki (max 9 kg?)
-1 raczka
-amortyzacja chociaz w stopniu srednim
-typ bardziej parasolki
-4 kola
-wygodne siedzisko
-siedzisko rozkladane minimum do pozycji pollezacej a najlepiej do lezacej
-regulowany podnozek
-ladny ZYWY kolorek (nie musi byc pomaranczowy:-D)
-cena na dzien dzisiejszy do 800zl (zobaczymy po chrzcinach jak bedzie dalej z kasa)
-dobra bylaby przekladana raczka ale wiem ze o to ciezko w parasolkach

Nie wiem czy wszystko juz wypisalam.Jak nie chcecie meczyc dziewczyn na watku to chetnie poslucham propozycji na priva.Pomozecie mi cos upatrzec?Juz troche wozkow przez was zaproponowanych mi sie spodobalo:tak:

Do góry