reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny ja nie mam buzza ale ma go moja siostra i moja kolezanka i oby dwie sa złe że go kupiły.Ponoc żle sie go prowadzi i wszystko po jakims czasie zaczeło im latac i stukac.
dolaczam do grona niezbyt zadowolonych uzytkowniczek:wściekła/y: niestety drugi raz nie kupilabym tego wozka a kazdy inny ktory posiadam w swojej szerokiej kolekcji TAK. Jakkolwiek uwielbiam jego futurystyczny wyglad to w uzytkowaniu jest porazka na calego. Dodam ze mam tez inny produkt quinny np. zappa ktorego uwielbiam, natomiast do buzza dostalam wrecz obrzydzenia (za wyjatkiem tej jednej pieknej fotki Eve;-)) Ten wozek jest ciezki, skrzypiacy, rozklekotany, ze starszym dzieckiem (u nas problemy zaczely sie okolo roku) wprost niemozliwy do manewrowania, pomiajajac fakt ze roczniak zima ma powazne problemy zmiescic sie w siedzeniu majac na sobie opierunek zimowy...nie mowiac juz o krotkich pasach, felernym podnozku (wlasnie ostatnio odkrylam ze moj sie podlamal i sobie poprostu luzno wisi)....ehhh, duzo by tu wymieniac. Nie polecam:no: W dodatku jak glupia ostatnio wybulilam sporo kasy i sprowadzilam sobie z europy dodatkowo kolo terenowe, lacznik do buzza 4, wieksze siedzisko...majac cicha nadzieje ze to cos pomoze w odswiezeniu mojej dawno przyblaklej milosci do niego...powiem tak, szkoda mi teraz kasiory, za to moglam miec inny znacznie lepszy wozek. Jako stelaz pod gondolke i fotelik sluzyl mi dzielnie ale w momencie kiedy moje dziecko zamienilo sie w ciezszego kawalera zaczely sie same problemy.No coz....

Ostatnia edycja:
reklama
widze ze wozki to temat przewodni chwilowo...

powiem wam ze ja wyszłam z załozenia ze i w mutsy i maclarenie chce powozic wiecej niz jedno dziecko...w maclarenie przekonała mnie min dozywotnia gwarancja, a w mutsy to ze jest po prostu solidny, ma grube porzadne rury i sprawia wrazenie wózka nie do zdarcia.

co nie znaczy ze nie podobaja mi sie inne i ze jeszcze jakiegos nie kupie...podobno zadko któa mama konczy na jednym wozku....

ostatnio np podoba mi sie gemma z chipolino...po prostu ładny jest...nic nie wiem czy dobry, jak sie prowadzi i składa, jaki ma materiał, ale po prostu jest ładny

EVE sie pewnie spodoba niebieski
PROMOCJA Chipolino Wozek 2w1 Gemma+Spiworek+Torba+ (714284862) - Aukcje internetowe Allegro

Pewnie, koniec tematu o wózkach przynajmniej na jakiś czas;-)
To ja się zapytam o pampersy,otóż mi przywozi pampersy fecet z niemiec nazywają się "baby dry" są pakowane w kartonowe pudło a w nim 3 paczki po 44szt, płacę za nie 80 zł, czy widziałyście gdzieś u nas te pieluchy, bo chciałam się zorientować ile u nas kosztują??? Bo ja ich nigdzie na sklepowych półkach nie widziałam:no:

no ja w sumie tez o pieluszki chciałam zapytac...bo ostatnio testuje rozne marki...1 i 2 miałam tylko pampersy a 3 głownie pampersy...teraz kupiłam 4 pampersa i 4 huggies clasic, ale wydawały mi sie jakies duze i wczoraj kupiłam huggies premium 3-bo one sa do 9 kg niby...i sa nawet fajne, sztywniejsze od pamperków, ale niezłe....no ale nie o to chciałam zapytac...chodzi mi o te pieluszkomajtki-i pampers i huggies robia takie cos...czxy któras juz próbowała? bo pierwszy rozmiar to 4 i niby od 7 kg...

ivaz - ja nie widziałam w sklepie, ale właśnie patrzę na internecie. To są te pieluszki przeznaczone na noc.
Na allegro można kupić, e-bayu i niektórych stronach internetowych, ale ogólnie ciężko w Polsce z tego co widzę i chyba tylko sprowadzane z Niemiec..

reklama
Do góry