reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

maclareny od bodajze 2003 roku przeniosly swoj plant produkcyjny do Chin....

oczywiście różne produkty w chinach są lepsze lub gorsze.. tak jak na przykład zabawki...
Nie mówie że Coneco jest super ale wiele osób jest też z nich zadowolone.... choc nie jest to jakis super wózek (mówie o droższych coneco).. te tansze to dla mnie jakies licho..
Bo w końcu sa też wózki parasolki i za 100 zł... tansze od coneco..

reklama
heheh tylko że nie wiem czy zwróciliście uwagę ale wszystkie rzeczy , Fisher Price, Tiny Love mają metkę/naklejke MADE IN CHINA:-D:-D mimo to sa to znale firmy na całym świecie..
nie czepiam się Twojej wypowiedzi ani tych wózków tylko nie jestem pewna czy jane albo maclaren nie sa również produkowane w...........chinach.......

Może i tak, ale napewno jakość wykonania różni się bardzo, diabeł tkwi w szczegółach
Pojeżdzę wózkiem i powiem za jakiś czas czy był wart swej ceny:-)
Pewne jest tylko, że wózka idealnego jeszcze nikt nie wymyślił

Chyba myfa kiedyś coś o coneco pisała, że nie za bardzo :tak:

madzik, takie tanie też są, ale one to z pewnością się nie rozkładają i nie nadają sie do takich małych dzieci. W ogóle to one sa jakies takie wąskie i dziesko siedzi w niej jakies takie zgarbione.

Co do wóżków to każdy ma inny gust, to co dla jednego będzie super wóskiem dla innego poprostu tylko wózkiem :-)

madzik, podaj jakieś wymagania, wiemy,z e wózek ma być rozkładany na płasko, co jeszcze?? Waga?? Jak ma sie składać, czy zalezy Ci na duzym koszu?? Cena? No nie wiem co jeszcze.:-D

pawimi tu Szerloku :-D

ktoras wczesniej wspominala o bugaboo bee ze ciasny..hmm, otoz jako posiadaczka (od niedawna) musze obalic to stwierdzenie poniewaz moj 19 mc synek ktory jest calkiem spory i dobrze sobie wazy miesci sie w nim bez najmnejszych problemow...Eve moze potwierdzic bo widziala na fotkach :)))

ktoras wczesniej wspominala o bugaboo bee ze ciasny..hmm, otoz jako posiadaczka (od niedawna) musze obalic to stwierdzenie poniewaz moj 19 mc synek ktory jest calkiem spory i dobrze sobie wazy miesci sie w nim bez najmnejszych problemow...Eve moze potwierdzic bo widziala na fotkach :)))

Ja tak twierdzę, bo położyłam małą, zaznaczam, ze mam jeszcze leżące dziecko i jakoś taka wciśnieta była między te boczki, rozłożyć do spania to się w nim nie da za bardzo, a już przekręcić na bok to masakra. Może dla starszego dziecka jest ok, ale dla półrocznego to nie bardzo, a już zimową porą to juz naprawde musi być ciasno jak dzieciak jest grubo ubrany i jeszcze mi sie nie podobały te dziury na wylot od pasów, a wszystko inne super.

Ja na żywo nie widziałam we Wrocku nie wiem czy już są, ale na zdjęciach synek pawimi faktycznie fajnie w nim wygląda. Może ivaz faktycznie on dla starszych dzieci bardziej :tak:

Dobra babki, ja spadam spać, bo się rozgadałam, że skończyć nie mogę :-D

dla malutkiego niesiedzacego dziecka ten wozek ma taki specjalny kokon - pseudo gondolke ktora wpinasz....dziecko wtedy nie lezy bezposrednio na tych dziurach od pasow. Zreszta sama tapicerka jest dosc szorstka wiec nie wiem czy polozylabym tak bezposrednio na tym malenstwo. Ja tez uwazam ze to wozek typowo spacerowy juz dla nieco starszego dziecka. Kupilam go w zasadzie dla wlasnej ciekawosci majac juz wczesniej inny produkt Bugaboo w ramach przetestowania czy ten bedzie rownie udany (dla mnie)jak poprzedni. Lubie go, zdziwiona jestem poziomem amortyzacji przy tak malutkich koleczkach i jego ogolna skretnoscia. Wady tez posiada..jak kazdy wozek nie jest idealny.

reklama
Ja na żywo nie widziałam we Wrocku nie wiem czy już są, ale na zdjęciach synek pawimi faktycznie fajnie w nim wygląda. Może ivaz faktycznie on dla starszych dzieci bardziej :tak:

Dobra babki, ja spadam spać, bo się rozgadałam, że skończyć nie mogę :-D

na gazetowym forum tez dziewczyny pisały, że jest trochę wąski w ramionkach, ale i tak ma dużo więcej zalet niż wad, a największa jego wada to cena

ja też lece spać, życze wszystkim dobrej nocki

Do góry