Dominika81
Fanka BB :)
hehe swoją drogą ciekawe która marcówka zajdzie pierwsza ponownie w ciąże;-)
madzik - też jestem ciekawa :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieram jak najbardziej:-) sorry ze przypadkiem wkradam sie na wasz watek ale widze ze nam tu konkurencja powstala i Eve sie nie przyznala ha haivaz
Wózek lekki jak piórko, kosz na zakupy gigant, w zestawie okrycie na nóżki, super opinie, a ja jednak go nie kupiłam.
AAA i cena bardzo przystępna jak na taki dobry wózek.
dziewczyny kurcze a od kiedy się wkłada dzieci do specerówki?
Nie wszystkie są leżące.... a jak teraz kupuje a Oliwier nie siedzi... a potrzebuje ją na za 2 tygodnie nad morze (bo ten co mam to masywny jest i duzo miejsca zajmuje na podróz), to taka leżąca kupować:?
Parasolka odpada bo taka jest niesztywna:-(a juz nie znalazłam leżącej:-(
Eve no no no jakie plany gotowosci o szczegóły nie pytam;-)
Firma coneco to importer chińskich wyrobów, zaś firmy jane czy maclaren to stare, dobre i na całym świecie uznane firmy i napewno jakość tych wózków jest świetna. Maclaren nawet daje dożywotnią gwarancję.
To tak jakby porównać mercedesa do skody, to jeździ i to jeżdzi.
Myślę, że dziecku to wszystko jedno czy jedzie w wózku za 300zł czy za 1000zł.
Ja teraz mam wózek jedo vedi koleżanka emmaljungę kupiła używaną, zapłaciła za nią tyle co ja za nówkę muszę przyznać że moje jedo się chowa przy jej emmaljundze.
marcowka marcowka...:-) ale ja tu czytam porady wozkowe a to juz na szpiegostwo zalatuje hahapawimi, kochana ja marcówka 2009
heheh tylko że nie wiem czy zwróciliście uwagę ale wszystkie rzeczy , Fisher Price, Tiny Love mają metkę/naklejke MADE IN CHINA mimo to sa to znale firmy na całym świecie..
nie czepiam się Twojej wypowiedzi ani tych wózków tylko nie jestem pewna czy jane albo maclaren nie sa również produkowane w...........chinach.......