reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
madzik, chcesz spacerówkę z typie parasolki z rozkładanym oparciem?? tak??
Niektóre sa dla dzieci od urodzenia, więc dziecko nie musi wcale siedzieć :tak:

ivaz
Wózek lekki jak piórko, kosz na zakupy gigant, w zestawie okrycie na nóżki, super opinie, a ja jednak go nie kupiłam.

AAA i cena bardzo przystępna jak na taki dobry wózek.
popieram jak najbardziej:-) sorry ze przypadkiem wkradam sie na wasz watek ale widze ze nam tu konkurencja powstala i Eve sie nie przyznala ha ha:tak::tak:

dziewczyny kurcze a od kiedy się wkłada dzieci do specerówki?
Nie wszystkie są leżące.... a jak teraz kupuje a Oliwier nie siedzi... a potrzebuje ją na za 2 tygodnie nad morze (bo ten co mam to masywny jest i duzo miejsca zajmuje na podróz), to taka leżąca kupować:?
Parasolka odpada bo taka jest niesztywna:-(a juz nie znalazłam leżącej:-(

Eve no no no jakie plany gotowosci:-D:-D:-D o szczegóły nie pytam;-)
hehe swoją drogą ciekawe która marcówka zajdzie pierwsza ponownie w ciąże;-)

Madzik ja moją Zochnę wsadziłam już z miesiąc temu w spacerówkę (tylko rozkładam na płasko) bo w gondoli to ona nie lubiła nigdy jeżdzić.
Nie wiem dlaczego sądzisz, że parasolka jest nie sztywna, w takiej jak moja to w Angli wożą dzieciaki od urodzenia i rozkłada się zupełnie na płasko.
A jakim wózkiem teraz jezdzicie?

Firma coneco to importer chińskich wyrobów, zaś firmy jane czy maclaren to stare, dobre i na całym świecie uznane firmy i napewno jakość tych wózków jest świetna. Maclaren nawet daje dożywotnią gwarancję.
To tak jakby porównać mercedesa do skody, to jeździ i to jeżdzi.
Myślę, że dziecku to wszystko jedno czy jedzie w wózku za 300zł czy za 1000zł.
Ja teraz mam wózek jedo vedi koleżanka emmaljungę kupiła używaną, zapłaciła za nią tyle co ja za nówkę muszę przyznać że moje jedo się chowa przy jej emmaljundze.

heheh tylko że nie wiem czy zwróciliście uwagę ale wszystkie rzeczy , Fisher Price, Tiny Love mają metkę/naklejke MADE IN CHINA:-D:-D mimo to sa to znale firmy na całym świecie..
nie czepiam się Twojej wypowiedzi ani tych wózków tylko nie jestem pewna czy jane albo maclaren nie sa również produkowane w...........chinach.......

heheh tylko że nie wiem czy zwróciliście uwagę ale wszystkie rzeczy , Fisher Price, Tiny Love mają metkę/naklejke MADE IN CHINA:-D:-D mimo to sa to znale firmy na całym świecie..
nie czepiam się Twojej wypowiedzi ani tych wózków tylko nie jestem pewna czy jane albo maclaren nie sa również produkowane w...........chinach.......

madzik - zgadzam się... :-) również większość wózków "producentów polskich" jest made in china.

reklama
ivaz zadna firmówka wiec nie wiem jak Ci wytłumaczyc...wózek polskiej firmy Anmar...
co do spacerówek to wszystkie które widziałam w sklepie, czy to było coneco, czy fuzzion, czy graco miały takie miekkie oparcie albo nie rozkładały sie na leżaco:-( tylko jedynie na półsiedząco:-(

Do góry