reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ivaz, tylko czekałam na tę propozycję :-D
Wózek lekki jak piórko, kosz na zakupy gigant, w zestawie okrycie na nóżki, super opinie, a ja jednak go nie kupiłam.

AAA i cena bardzo przystępna jak na taki dobry wózek.

reklama
ivaz i EVE81 no gratuluje zakupu nowych wózeczków :-)EVE81 i znowu piękny kolorek:-)
Sara27 taki kojec fajna sprawa ja dla syna nie miałam ale on nawet w łózeczku długo sam nie posiedział więc i w kojcu by nie siedział
Dominika81 fajne te wózeczki ale to nie są parasolki
ewelcia zabaweczka fajna jak masz ochotę kupić to bierz a jak mały nie będzie chciał się bawić teraz to za jakiś czas mu dasz,my mamy tego pieska co to w rossmanie dawali do pampersów i on tez jest dla starszych dzieciaków a mała bardzo go lubi już patrzy na niego i słucha jak wydaje dziwięki:-)

madzik z tych co podałas to ja bym chyna najbardziej tego fuziona wybrała. Nawet się zastanawiałam nad nim ale on nie skłąda się w parasolkę. Cybeks mi się wizualnie nie podoba, coneco, jakoś nie mam przekonania do marki.
Nie chodzi tu o fakt im droższe tym lepsze, chodzi o wagę, gabaryty po złozeniu, wyposażenie dodatkowe, jakość materiału, tapicerka czy zdejmowana i do prania, czy materiał wytzrymały, buda i jej naciąganie i co wazne - podbijanie wózka. Tak mi sie wydaje przynajmniej.

madzik, koniecznie do sklepu, tam możesz dzieciątko włożyć do wózka, przejechac się. Podbijanie to np podjeźdzanie pod krawężniki, jeśli trzeba ta tylą oś przytrzymać nogą, by podniesć przód wózka to jest kiepskie. Mam nadzieję, że jakoś wytłumaczyłam :-D

dziewczyny kurcze a od kiedy się wkłada dzieci do specerówki?
Nie wszystkie są leżące.... a jak teraz kupuje a Oliwier nie siedzi... a potrzebuje ją na za 2 tygodnie nad morze (bo ten co mam to masywny jest i duzo miejsca zajmuje na podróz), to taka leżąca kupować:?
Parasolka odpada bo taka jest niesztywna:-(a juz nie znalazłam leżącej:-(

Eve no no no jakie plany gotowosci:-D:-D:-D o szczegóły nie pytam;-)
hehe swoją drogą ciekawe która marcówka zajdzie pierwsza ponownie w ciąże;-)

reklama
dziewczyny a czym się różnią takie wózki od waszych?
CYBEX TOPAZ lekka spacerówka jak Coneco 5 koloró (706988412) - Aukcje internetowe Allegro

WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA SATURN CONECO BONUSY$ (707510735) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK nowy CONECO FLASH SPACERÓWKA 3 KOLORY !!! (709066788) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK SPACERÓWKA FUZZION Z PRZEKLADANA RACZKA (710771869) - Aukcje internetowe Allegro

pytam bo nie znam sie na wózkach i może źle wybieram?
nie wiem patrze na opcje rozkładania i głebokosci i wielkosci spacerówki.. Wielkość kółek to inna sprawa..
Pomijam fakt firmy(firmówki) .... niekoniecznie firmowe tez zawsze lepsze od no name... ale mało znanej firmy..
i ceny, że im droższe tym lepsze(nie zawsze to prawda).

Chodzi mi o funkcje i przydatne rzeczy...

Firma coneco to importer chińskich wyrobów, zaś firmy jane czy maclaren to stare, dobre i na całym świecie uznane firmy i napewno jakość tych wózków jest świetna. Maclaren nawet daje dożywotnią gwarancję.
To tak jakby porównać mercedesa do skody, to jeździ i to jeżdzi.
Myślę, że dziecku to wszystko jedno czy jedzie w wózku za 300zł czy za 1000zł.
Ja teraz mam wózek jedo vedi koleżanka emmaljungę kupiła używaną, zapłaciła za nią tyle co ja za nówkę muszę przyznać że moje jedo się chowa przy jej emmaljundze.

Do góry