reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja coraz bardziej podczytuje watek wozkowy-duzo bardziej mnie on teraz interesuje niz kiedys bo teraz wiem bardziej co chce-LEKKI wozek,oczywiscie mam tez inne wymagania ktore kiedys wymienialam wiec nie bede sie powtarzac:tak:
Eve-ja Ciebie doskonale rozumiem bo tez masz male mieszkanie (my mamy 42m) i tez biedna trzymasz wozek w mieszkaniu (u nas stoi w pokoju...).Ja jak zmiescilam fotelik do karmienia w malej blokowej kuchni to skakalam do gory,bo to nie jest proste.Ty masz taki turkusowy wozeczek tak?Kojarze z fotek,on ma chyba tzw kubelkowe siedzisko w ktorym dziecko jest tak wcisniete jakby w foteliku samochodowym pod skosem?Powiem tak,zmienilabym zdecydowanie ten wozeczek co masz ale...chyba raczej po zimie.Bo z tego co kojarze to mial jednak spore kola,u nas tez niby odsniezaja chodniki ale wydaje mi sie ze duzymi kolami mimo wszystko latwiej sie brnie gdy jest plucha i slisko niz malymi.

Dziewczyny,jak ktoras z was kupi spacerowke (lub juz ma) taka lekka w stylu parasolki to prosze wklejajcie linki jak wyglada i cene oraz wady i zalety (zreszta i tak to robicie).Ja tez na wiosne zmieniam wozeczek:tak:Tera po czasie mysle,ze moze mozna bylo od razu kupic rozkladana na plasko parasolke niz duzy wozek,aczkolwiek i tak dobrze ze nie mam osobno gondolki i spacerowki bo nie wiem gdzie bym to trzymala.:-D

reklama
Ja was podczytuje ale sie nie udzielam bo narazie wozka nie zmieniam:no::no::no:

Ja mam od poczatku lekka parasolke wazy tyle co maclaren 7,4 i jest podobny do maclarena i jestem zadowolona!!!!

Sara, dokladnie mój jest turkusowy :tak: Ma kubełkową spacerówkę, ale to mi akutat nie przeszkadza. Jakbym miała miejsce to wcale bym się go nie pozbywała, zresztą mam coraz więcej wątpliwości. Ja chciałabym tą carrerę jako wózek nr 2, ale nie wiem jak to wyjdzie.

fajnie EVE ze ci sie udało...

moge od czasu do czasu podrzucac fajne aukcje jak cos znajde:-D

a ja sie wczoraj dowiedziałam od mamy i taty ze chca nam kupic spacerówke-parasolke na gwiazdke-wybijałam im to z głowy bo to kupa kasy, ale sie uparli:-D
tak wiec u nas maclaren bedzie prezentem pod choinke:-D i najprawdpodobniej brazowo niebieski, bo do niego mozna dokupic fajne wkładki we wzorki w podobnej kolorystyce

no prezent super. ale ja zrezygnowałąm z maszynki do pieczenia chleba, a maz z torby na aparat i obiektywy...ale watro:-Dw koncu to dla Adaska

modroklejka- no to dziadkowie się spisali!!! super, Adaśko będzie mial nową "furę"

ja nie zmieniam spacerówki, więc się nie udzielam w temacie, za to kupiłam Szymkowi piekny duż polarkowy kocyk....oczywiście...z Kubusiem Puchatkiem-słodki jest i kosztował tylko 29,99 w Kauflandzie-a jest ogromny i polarek nie taki ciężki, tylko leciutki i cienki, na jesień będzie jak znalał!!!

Modroklejka fajnie ze rodzice zakupia wozio zawsze to lzej jak jest jakas pomoc od kogos,chociazby nie wielka.
No ale u was to sporo kasy dziadkowie wydadza na wozio;-);-)

Eve sliczna ta zabaweczka:tak:

reklama
ja na razie nie planuję zakupu nowego wózka, z naszego x-landera jestem zadowolona.
Szukam za to jakiejś fajnej zabawki na pałąk i nic nie mogę znaleźć wszystko jest na przylepce na tackę :dry: może podpowiecie mi coś?

Do góry