reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja dzisiaj kupiam małej na allegro takie spodenki SPODENKI JEANSOWE FIRMY NEXT rozmiar 74 (numer: 715572374), uwielbiam next'a, prawie cała garderoba Zośki to next, oczywiście większości to są to upolowane używki z allegro, ale wg mnie super jakość i wzornictwo. Po Zosi pewnie jeszcze nie jeden dzieciak będzie chodził w tych ciuszkach. Jak wdepnę do Złotych Tarasów, tam jest sklep next'a, nie wyjdę jak czegoś nie kupię, ale i tak wolę coś kupić na allegro - dużo taniej i czasmi naprawdę można znaleźć unikat

ATsonia, śliczny ten kocyk :tak:

magdalenka, slalom tez ma super opinię, mimo że to trójkołowiec. Nie wszyscy takie lubią, mnie odpowiada bo sama mam :-D Mój Jane coraz bliżej :tak:

Ja właśnie łaziłam po sklepach za wózkiem ale oczopląsu dostałam i stwierdzam że jak coś mi się podoba to kosztuje kupe kasy Jane Nomad też super ale jak dla mnie za drogi to już mój 3 wózek i do tegoo tylko jedna pęsja więc nie poszleje teraz.
Mi spodobał się Musty ma duże pompowane koła na zime super i wygodne siedlisko i co najważniejsze jest montowane przodem i tyłem do kierunku jazdy ale koszt 1700 pewnie kiedyś bym kupiła ale teraz nie dla psa kiełbasa popatrzyłam sobie i tyle musi mi wystarczyć
Ale jestem wściekła na ten mój wózek musiał się zepsóć właśnie teraz kiedy z kasą krucho a tak wogóle to m próbował go naprawić ale sprężyna jakaś poszła i klops a taki fajny był....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i dalej nie mam pomysłu co kupić djcie znak jak coś wypatrzycie
dzięki za opinie na temat buzza ale on też drogi chyba że używany kupię...sama nie wiem?????????????////

gosia, zawsze mozna używkę kupić :tak:
Napisz jaki wózek być chciała, jakieś wymagania, postaram się coś podzucuć, a i ivaz pewnie się dołączy :tak:

Atsonia super jest ten kocyk.
Ivaz spodenki sliczne.
Czy to Zielinskij to Ty?!!Chyba masz na nazwisko zielińska(ja mam takie panienskie;-)) a moze my rodzina hehehe

Ja właśnie łaziłam po sklepach za wózkiem ale oczopląsu dostałam i stwierdzam że jak coś mi się podoba to kosztuje kupe kasy Jane Nomad też super ale jak dla mnie za drogi to już mój 3 wózek i do tegoo tylko jedna pęsja więc nie poszleje teraz.
Mi spodobał się Musty ma duże pompowane koła na zime super i wygodne siedlisko i co najważniejsze jest montowane przodem i tyłem do kierunku jazdy ale koszt 1700 pewnie kiedyś bym kupiła ale teraz nie dla psa kiełbasa popatrzyłam sobie i tyle musi mi wystarczyć
Ale jestem wściekła na ten mój wózek musiał się zepsóć właśnie teraz kiedy z kasą krucho a tak wogóle to m próbował go naprawić ale sprężyna jakaś poszła i klops a taki fajny był....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i dalej nie mam pomysłu co kupić djcie znak jak coś wypatrzycie
dzięki za opinie na temat buzza ale on też drogi chyba że używany kupię...sama nie wiem?????????????////

Gosiu a nie macie w rodzinie jakiejś "złotej rączki", majsterkowicza jakiegoś, żeby wam to naprawił, bo naprawdę szkoda wózka ....

gosia-poszukaj na allegro, bo bardzo fajne zestawy z musty mozna kupic za rozsadna cene-max 1000 zł, a sa i tansze....

slalom rzeczywiscie jest super...

mnie sie jeszcze podobały teutonie...tylko ze u mnie priorytetem było to zeby sie miescił do bagaznika pandy i miał przy tym jak najwieksze koła...i urban sie miesci i koła ma giganty...a ze prawdopodobnie niedługo zmienimy samochód wiec nie bede musiała sciagac kolek do bagaznika...

reklama
Do góry