reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Podjęłam decyzję - sprzedaję buzza, an rzecz jane. Niestety na dwa wózki miejsca brak :-(
Eve ja bym Ci radziła zostawić buzza, jednak idzie zima, może być śnieżna, wózek parasolka nie poradzi sobie na sniegu, amortyzacja w tych małych wózkach też nie jest tak dobra jak w dużych, a nasze dzieciaczki są jeszcze malutkie, zastanów się jeszcze

Eve- oczywiście to Twoja sprawa ale moja przedmówczyni ma chyba troszkę racji... mi mój mutsy w wersji spacerowej też nie odpowiada do końca wizualnie ale jest stabilny, wygodny, duży i spokojnie da radę zimą, jesienią- ma odpowiedni śpiworek itd. zastanawiam się nad lżejszym wózkiem ale albo kupie go dopiero wiosną kiedy Maks będzie miał ok.roku albo jeśli teraz to muszę zostawić oba... decyzja Twoja ale warta przemyślenia:-):-):-)

Nie mam miejsca na dwa wózki w mieszkaniu niespełna 40 m.
Co do zimy to nie wiadomo jaka będzie, jak widać z roku na rok jest jej coraz mniej. Zresztą mieszkam na osiedlu gdzie chodniki sa odśniezane jeśli już popada. Jedyną amortyzajcją w buzzie sa jego pompowane tylne koła. Nie sądzę, by w jeżdżenie w jane było gorsze. Na wyspach dzieci od malutkiego jeżdżą w spacerówkach i jakoś sobie radzą.
Aha, woli usciślenie, buzz nadal mi się podoba wizualnie, nawet bardzo ale zabawek przybywa w zastraszajacym tempie, fotelik do karmienie, bujaczek, miejsca naprawdę nie ma :(

EVE81 nie wiem jak wózek wybrałaś ale jest jedna rzecz która może cię pocieszyć do buzza jak włożysz ocieplacz taki na zimę to dla dziecka zostaje naprawdę niewiele miejsca sprawdzałam w sklepie,swego czasu buzzy mi się bardzo podobał i dalej mi się podoba ale odpadł właśnie przez małą spacerówkę wiec ta zamiana wózeczków może być bardzo przydatna swoja drogą twój buzzy ma piękny kolor :-)

maniulka, nie ułatwiasz mi sprawy :-D i tak pozbywam się go z ciężkim sercem :-(
wybrałam jane carrerę aniversario, jest szeroki jak na spacerówkę. Wczorak mogłam wsadzoć jeszcze jedno dziecko obok Ady do niego :-D

reklama
A ja narazie dałam sobie spokój z nową spacerówką dopiero kupię na wiosnę taka typową parasolkę :tak:
zrobiłam spacerówkę z mojego i narazie Alankowi już odpowiada że mnie nie widzi tylko ogląda autka :-D

Do góry