reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz fajny wózeczek:tak: ale jak dla mnie stanowczo za drogi tymbardziej że dla mnie to on wyglada jak zwykła parasolka a tyle kasy kosztuje :sorry2: ale oczywiście to tylko moje zdanie :-p
Miotlica ja mam też krzesełko jednak jeszcze nie karmię bo mały na siedząco za duzo wypluwa mimo ze też jest na 3st przechylenia to i tak prawie jak by siedział i narazie nie wygodie mi się karmi :tak:
Avanti dla mnie też przy drogi, sama bym go nie kupiła, ale dziadkowie sponsorują:blink:

reklama
ivaz, ja dziś ten wózek podniosłam to się zdziwiłam bo w porównaniu do buzza to on jak piórko :tak: A powiedz mi jak się ma amortyzacja w macach, jest w ogóle?? Pytam z ciekawości, nie chce się już go czepiać :-D
Moja Ada jak dziś ją do carerry wsadziłam to aż sobie usiadła i podobało jej się w nim. On ma jeszcze taką fajną wkładke dla mniejszych dzieci. Jak dobrze pójdzie to kupię go już wkrótce :tak:

Dzięki dziewczyny za odzew odnośnie krzesełka. W takim razie będzie to nasz wrześniowy zakup (sierpniowe fundusze napięte dosyć:tak:).

ivaz, ja dziś ten wózek podniosłam to się zdziwiłam bo w porównaniu do buzza to on jak piórko :tak: A powiedz mi jak się ma amortyzacja w macach, jest w ogóle?? Pytam z ciekawości, nie chce się już go czepiać :-D
Moja Ada jak dziś ją do carerry wsadziłam to aż sobie usiadła i podobało jej się w nim. On ma jeszcze taką fajną wkładke dla mniejszych dzieci. Jak dobrze pójdzie to kupię go już wkrótce :tak:
Eve Maclaren xlr ma bardzo dobrą amortyzację i dosyć duże koła jak na wózek parasolkę, co napewno podnosi jakość prowadzenia tego wózka.
A firma jane produkuje super wozki, kupuj,napewno bedziesz zadowolona.
Gdyby waga nie byla dla mnie tak istotna to kupiałabym na bank nomada

ivaz, tylko że nomad to już "duży" wózio. A jane solo?? Bardzo fajny, tylko mojemu M te koła podwójne się w wózkach nie podobaja i dlatego padło na carrere :-D

ivaz, tylko że nomad to już "duży" wózio. A jane solo?? Bardzo fajny, tylko mojemu M te koła podwójne się w wózkach nie podobaja i dlatego padło na carrere :-D

Eve też się nad solo zastanawiałam, ale też cięższy od maca, a co do kół wydaję mi się, że na podwójnych kołach mniej dzieckiem trzęsie niż na pojedyńczych, pojedyncze wpadnie w dziurę, a podwójne przejedzie no i wózek chyba stabilniej jedzie. Pojedyńcze kółka chyba lepiej sprawdzą sie w cięższym wózku natomiast w lekkim jadą jak chcą, a czasami wręcz się ślizgają, ale ja nie jestem znawcą, więc mogę się mylić.

Coś mi to forum gazety nie chce do końca odpalić :-( Ale czytałam już opinie o tym wózku.
Ogar polski przesadza, ja miałam zupełnie inne odczucia, a jeździłam jeszcze z Adą w środku :tak:
Ja jestem coraz bardziej przekonana do niego.

Zresztą w innym wątku na tym samym forum ten wózek ma świetne opinię, więc jak widać ile ludzi tyle zdań.

Ostatnia edycja:
reklama
Coś mi to forum gazety nie chce do końca odpalić :-( Ale czytałam już opinie o tym wózku.
Ogar polski przesadza, ja miałam zupełnie inne odczucia, a jeździłam jeszcze z Adą w środku :tak:
Ja jestem coraz bardziej przekonana do niego.

Zresztą w innym wątku na tym samym forum ten wózek ma świetne opinię, więc jak widać ile ludzi tyle zdań.

Ja też sądze że wózeczek jest ok, a tak naprawdę same się przekonamy po zakupie, dla jednych to co jest wadą to dla innych zaletą, a podobno wózka idealnego nie ma.:-) Nawet ten osławiony, i bardzo drogi boogaboo ma wadę - brak pałąka (eg mnie wada) i nie ma możliwości dokupienia
Ja tez Zoskę przymierzyłam w sklepie do maca i pp i bez porówniania maclarena dużo lżej się pchało, skręcało niż pp, a Zośka waży 8kg a co dopiero bedzie jak urośnie, chociaż wizualnie pp ładniejszy

Do góry