reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz fajny wózeczek:tak: ale jak dla mnie stanowczo za drogi tymbardziej że dla mnie to on wyglada jak zwykła parasolka a tyle kasy kosztuje :sorry2: ale oczywiście to tylko moje zdanie :-p
Miotlica ja mam też krzesełko jednak jeszcze nie karmię bo mały na siedząco za duzo wypluwa mimo ze też jest na 3st przechylenia to i tak prawie jak by siedział i narazie nie wygodie mi się karmi :tak:
Avanti dla mnie też przy drogi, sama bym go nie kupiła, ale dziadkowie sponsorują:blink:

reklama
ivaz, ja dziś ten wózek podniosłam to się zdziwiłam bo w porównaniu do buzza to on jak piórko :tak: A powiedz mi jak się ma amortyzacja w macach, jest w ogóle?? Pytam z ciekawości, nie chce się już go czepiać :-D
Moja Ada jak dziś ją do carerry wsadziłam to aż sobie usiadła i podobało jej się w nim. On ma jeszcze taką fajną wkładke dla mniejszych dzieci. Jak dobrze pójdzie to kupię go już wkrótce :tak:

Dzięki dziewczyny za odzew odnośnie krzesełka. W takim razie będzie to nasz wrześniowy zakup (sierpniowe fundusze napięte dosyć:tak:).

ivaz, ja dziś ten wózek podniosłam to się zdziwiłam bo w porównaniu do buzza to on jak piórko :tak: A powiedz mi jak się ma amortyzacja w macach, jest w ogóle?? Pytam z ciekawości, nie chce się już go czepiać :-D
Moja Ada jak dziś ją do carerry wsadziłam to aż sobie usiadła i podobało jej się w nim. On ma jeszcze taką fajną wkładke dla mniejszych dzieci. Jak dobrze pójdzie to kupię go już wkrótce :tak:
Eve Maclaren xlr ma bardzo dobrą amortyzację i dosyć duże koła jak na wózek parasolkę, co napewno podnosi jakość prowadzenia tego wózka.
A firma jane produkuje super wozki, kupuj,napewno bedziesz zadowolona.
Gdyby waga nie byla dla mnie tak istotna to kupiałabym na bank nomada

ivaz, tylko że nomad to już "duży" wózio. A jane solo?? Bardzo fajny, tylko mojemu M te koła podwójne się w wózkach nie podobaja i dlatego padło na carrere :-D

ivaz, tylko że nomad to już "duży" wózio. A jane solo?? Bardzo fajny, tylko mojemu M te koła podwójne się w wózkach nie podobaja i dlatego padło na carrere :-D

Eve też się nad solo zastanawiałam, ale też cięższy od maca, a co do kół wydaję mi się, że na podwójnych kołach mniej dzieckiem trzęsie niż na pojedyńczych, pojedyncze wpadnie w dziurę, a podwójne przejedzie no i wózek chyba stabilniej jedzie. Pojedyńcze kółka chyba lepiej sprawdzą sie w cięższym wózku natomiast w lekkim jadą jak chcą, a czasami wręcz się ślizgają, ale ja nie jestem znawcą, więc mogę się mylić.

Coś mi to forum gazety nie chce do końca odpalić :-( Ale czytałam już opinie o tym wózku.
Ogar polski przesadza, ja miałam zupełnie inne odczucia, a jeździłam jeszcze z Adą w środku :tak:
Ja jestem coraz bardziej przekonana do niego.

Zresztą w innym wątku na tym samym forum ten wózek ma świetne opinię, więc jak widać ile ludzi tyle zdań.

Ostatnia edycja:
reklama
Coś mi to forum gazety nie chce do końca odpalić :-( Ale czytałam już opinie o tym wózku.
Ogar polski przesadza, ja miałam zupełnie inne odczucia, a jeździłam jeszcze z Adą w środku :tak:
Ja jestem coraz bardziej przekonana do niego.

Zresztą w innym wątku na tym samym forum ten wózek ma świetne opinię, więc jak widać ile ludzi tyle zdań.

Ja też sądze że wózeczek jest ok, a tak naprawdę same się przekonamy po zakupie, dla jednych to co jest wadą to dla innych zaletą, a podobno wózka idealnego nie ma.:-) Nawet ten osławiony, i bardzo drogi boogaboo ma wadę - brak pałąka (eg mnie wada) i nie ma możliwości dokupienia
Ja tez Zoskę przymierzyłam w sklepie do maca i pp i bez porówniania maclarena dużo lżej się pchało, skręcało niż pp, a Zośka waży 8kg a co dopiero bedzie jak urośnie, chociaż wizualnie pp ładniejszy

Do góry