irma, to co ja mam polecam szczerze **CHWYĆ I POZNAJ WESOŁA DŻUNGLA Tiny Love* -30% (713339353) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o właśnie o wózkach tamat a mi właśnie dziś zepsół się wózek i wściekła jestem okrutnie ja mam PP skate i byłam bardzo zadowolona z gądoli robi się spacerówkę i ogólnie mniej miejsca zajmujeale dziś przy składaniu poszła jakaś sprężyna i już się cie składa załamałam się bo go bardzo lubiłama nie jest na gwarancji bo z angli ściągałam bez gwarancji i teraz tylko na stałe rozłożony jest muszę chyba coś kupić wrrrr mam jeszcze PP pliko3 ale na zime to nie zabardzo
a jak sprawóje się buzz guinny bo myślę o tym ale jeszcze nie wiem czy kupię rozmyślam?????
A oto ten kocyk o którym pisałam Wam wczoraj :-)