reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
o właśnie o wózkach tamat a mi właśnie dziś zepsół się wózek i wściekła jestem okrutnie ja mam PP skate i byłam bardzo zadowolona z gądoli robi się spacerówkę i ogólnie mniej miejsca zajmujeale dziś przy składaniu poszła jakaś sprężyna i już się cie składa załamałam się bo go bardzo lubiłama nie jest na gwarancji bo z angli ściągałam bez gwarancji i teraz tylko na stałe rozłożony jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:muszę chyba coś kupić wrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam jeszcze PP pliko3 ale na zime to nie zabardzo

a jak sprawóje się buzz guinny bo myślę o tym ale jeszcze nie wiem czy kupię rozmyślam?????:crazy:

Gosia, cóż mówić, ja mam buzza, ale chyba teraz kupiłabym coś innego. niby mi wszystko pasuje, a jednak jest parę rzeczy, które mogłyby być dopracowane lepiej.

powiem wam ze my bardzo chcielismy buzza, ale nie lezałą nam jakos mała budka i dosc waskie siedzisko, nie za bardzo wyobrazałąm sobie przed urodzeniem adasia ile takie mniejsze, a ile wieksze dziecko potrzebuje miejsca...teraz stwierdzam ze jesli buzz miałby byc dla nas drugim wózkiem to pewnie by sie sprawdził...

o właśnie o wózkach tamat a mi właśnie dziś zepsół się wózek i wściekła jestem okrutnie ja mam PP skate i byłam bardzo zadowolona z gądoli robi się spacerówkę i ogólnie mniej miejsca zajmujeale dziś przy składaniu poszła jakaś sprężyna i już się cie składa załamałam się bo go bardzo lubiłama nie jest na gwarancji bo z angli ściągałam bez gwarancji i teraz tylko na stałe rozłożony jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:muszę chyba coś kupić wrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam jeszcze PP pliko3 ale na zime to nie zabardzo

a jak sprawóje się buzz guinny bo myślę o tym ale jeszcze nie wiem czy kupię rozmyślam?????:crazy:

Gosiu jak nie bedzie bardzo śnieżnej i wietrznej zimy to pliko będzie ok, bo jest dobrze zabudowany, a jeżeli jednak zdecydujesz się kupić coś nowego i masz kasę to obejrzyj sobie jane nomada Jane Nomad
ma rewelacyjne opinie. Sama bym go kupiła, ale potrzebuję czegoś co się składa w parasolkę

ivaz, ja się z Tobą zgadzam całkowicie. Ten nomad ma takie opinie jak by był wózkiem idealnym :-D Ale ponoć lepiej czuje się w nim nieco starsze dziecko, gdyż małe się w nim poprostu "topi". Ale od czego są te wkładki dla mniejszych dzieci. Ja też bym się zastanowiła, ale też chcę parasolkę.:tak:

mi sie jane slalom strasnzie podoba - jakbym miała kasę to od razu bym do kupiła i sprzedała ten swój badziew - ogółem mam nadzieję, że uda mi się Tomka przekonać i jak się nam finansowo trochę poprawi to sprzedamy bostona i kupimy slaloma:tak::tak:

reklama
Do góry