reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
o właśnie o wózkach tamat a mi właśnie dziś zepsół się wózek i wściekła jestem okrutnie ja mam PP skate i byłam bardzo zadowolona z gądoli robi się spacerówkę i ogólnie mniej miejsca zajmujeale dziś przy składaniu poszła jakaś sprężyna i już się cie składa załamałam się bo go bardzo lubiłama nie jest na gwarancji bo z angli ściągałam bez gwarancji i teraz tylko na stałe rozłożony jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:muszę chyba coś kupić wrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam jeszcze PP pliko3 ale na zime to nie zabardzo

a jak sprawóje się buzz guinny bo myślę o tym ale jeszcze nie wiem czy kupię rozmyślam?????:crazy:

Gosia, cóż mówić, ja mam buzza, ale chyba teraz kupiłabym coś innego. niby mi wszystko pasuje, a jednak jest parę rzeczy, które mogłyby być dopracowane lepiej.

powiem wam ze my bardzo chcielismy buzza, ale nie lezałą nam jakos mała budka i dosc waskie siedzisko, nie za bardzo wyobrazałąm sobie przed urodzeniem adasia ile takie mniejsze, a ile wieksze dziecko potrzebuje miejsca...teraz stwierdzam ze jesli buzz miałby byc dla nas drugim wózkiem to pewnie by sie sprawdził...

o właśnie o wózkach tamat a mi właśnie dziś zepsół się wózek i wściekła jestem okrutnie ja mam PP skate i byłam bardzo zadowolona z gądoli robi się spacerówkę i ogólnie mniej miejsca zajmujeale dziś przy składaniu poszła jakaś sprężyna i już się cie składa załamałam się bo go bardzo lubiłama nie jest na gwarancji bo z angli ściągałam bez gwarancji i teraz tylko na stałe rozłożony jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:muszę chyba coś kupić wrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam jeszcze PP pliko3 ale na zime to nie zabardzo

a jak sprawóje się buzz guinny bo myślę o tym ale jeszcze nie wiem czy kupię rozmyślam?????:crazy:

Gosiu jak nie bedzie bardzo śnieżnej i wietrznej zimy to pliko będzie ok, bo jest dobrze zabudowany, a jeżeli jednak zdecydujesz się kupić coś nowego i masz kasę to obejrzyj sobie jane nomada Jane Nomad
ma rewelacyjne opinie. Sama bym go kupiła, ale potrzebuję czegoś co się składa w parasolkę

ivaz, ja się z Tobą zgadzam całkowicie. Ten nomad ma takie opinie jak by był wózkiem idealnym :-D Ale ponoć lepiej czuje się w nim nieco starsze dziecko, gdyż małe się w nim poprostu "topi". Ale od czego są te wkładki dla mniejszych dzieci. Ja też bym się zastanowiła, ale też chcę parasolkę.:tak:

mi sie jane slalom strasnzie podoba - jakbym miała kasę to od razu bym do kupiła i sprzedała ten swój badziew - ogółem mam nadzieję, że uda mi się Tomka przekonać i jak się nam finansowo trochę poprawi to sprzedamy bostona i kupimy slaloma:tak::tak:

reklama
Do góry