reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

szwagier chcial mi zostawic ten szary z pomaranczem.... ale nie chialam taki ponurak .... poza tym ja naprawdenie wiem co w tych wozkach widza ludzie one sa tak niewygodne dla dziecka....jedynie 2-3 latkowi bym kupila.....
ja nabyla bym ten pierwszy bo ten szary jak brudny wyglada w rzeczywistosci....

ale to tylko moje zdanie....

maluszek w kzreselku do krmienia (tym zregulacja oparcia ) moze siedziec od 4-6 miesiaca zycia zaleznie od maksymalnego kata pochylenia na jaki mozna ustawic oparcie....

reklama
Miotlica-teraz wiekszosc krzeselek ma regulowane oparcie,ja mam 3 pozycje i faktycznie karmie na tej najbardziej lezacej bo i tak jest bardziej siedzaca niz lezaca.

Ewelcia-moze przesadzam ale co zrobic:-DTaki typ.

Miotlica, Adi sam jeszcze nie siedzi, ale ja go karmię w krzesełku, bo nie siedzi tam przecież długo, tylko tyle co je, a je mu sie wygodniej i mnie się wygodniej go karmi:tak:

A ja dzisiaj kupiłam Adiemu śpiworek do spania taki na szelkach, ze rączki ma luźne, nie jest gruby wiec na lato super, a zima w razie czego będe mogła go przykryć jeszcze kołderka:tak: I był mega tani, kosztował tylko 15 zł:szok: A do tego 2 plytki z muyzka dla dzieci, jedna z powana, a druga z rymowankami itp:-)
aha i wygralam licytacje ciuszkow dlamnie:-D rozmiar jak dla slonicy:tak::-D

Myfa piszesz ze maclaren jest niewygodny.Kiedys taz tak myślałam.Ale jak go mam stwierdzam ze jest super.Mam tez emaljunge i Marysia cały czas jezdziła nim ale w maclarenie jest chyba bardziej zadowolona.

Ostatnia edycja:
Moje 6 koleżanek używa właśnie maclarenów, żadna się nie skarży, a wręcz przeciwnie mówią, że to jeden z lepszych zakupów dla dziecka, szczerze mówiąc bardziej podoba mi się wizualnie peg perego pliko3, ale podobno się nie umywa do maclarena.

Ale w jakim sensie się nie umywa PP Pilko?? Ja uwazam że ten drugi jest lepszy, ma fajne dość głębokie siedzisko, dość szerokie, fajna amortyzację (nadale się na mniejszych dzieci) i fajną kolorystykę. Jedyne co może nie odpowiadać to kosz na zakupy, który jest miękki i jak się napakuje to szoruje po ziemi.

Ja widziałam dziś swojego Jane i jestem w 100% pewna że chce go mieć :tak:

Ivaz fajny wózeczek:tak: ale jak dla mnie stanowczo za drogi tymbardziej że dla mnie to on wyglada jak zwykła parasolka a tyle kasy kosztuje :sorry2: ale oczywiście to tylko moje zdanie :-p
Miotlica ja mam też krzesełko jednak jeszcze nie karmię bo mały na siedząco za duzo wypluwa mimo ze też jest na 3st przechylenia to i tak prawie jak by siedział i narazie nie wygodie mi się karmi :tak:

reklama
Eve Peg perego się kiepsko podbija i zwiększym dzieckiem trudno jechać, cięzko się też go prowadzi, dużo ludzi kupuję ten wózek, ale jak dzieciak kończy połtora roku to przerzucają się na maclareny. A jak teraz kupię maca to już mi starczy do końca okresu wózkowego, tym bardziej że chce zostawić spacerówkę tą, którą mam teraz, jedak duże koła to podstawa, a już zimą to nie wyobrażam sobie jeździć wózkiem z małymi kółkami. Maclaren ma mi teraz służyć jako przewozówka, a nie na długie spacery
Twoja carrera też mi się bardzo podoba, ale jak dla mnie jest trochę przyciężka, producent podaję wagę 9,2 kg malaren 7,4 to jednak duża różnica jak na parasolkę, ja niestety potrzebuję bardzo lekkiego wózka

Do góry