reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona a jakiego maca kupiłaś?
Ja w końcu też się zdecydowałam na maclarena xlr, drogi, ale ma super opinię, i na pewno starczy do końca okresu wózkowego.
Tylko nie mogę się zdecydować na kolor waham się między tym Maclaren Techno XLR - Maclaren Techno XLR Black/Champagne /kolekcja 2009 Maclaren.pl
a tym Maclaren Techno XLR - Wózek dla dzieci Maclaren Techno XLR Charcoal/ Burnt Orange Maclaren.pl
a może ten Maclaren Techno XLR - Wózek dla dzieci Maclaren Techno XLR Coffee Brown/ Powder Pink Maclaren.pl
Dziewczyny który najładniejszy?
mnie się podoba bardzo ten różowo brązowy ale raczej bym go nie kupiła ze względu na to że chcemy mieć 2 dzidzi i nie wiadomo co będzie a to jest za dużo kasy żeby kupować kolejny wózek... bo ten i tak będzie naszym 3:/- też chcemy mclarena
ale jezeli więkcej dzieci nie planujesz to bym się zdecydowała na róż co by nie mówić dziewczynka w rózu wyugląda wdzięcznie i pięknie

reklama
mnie się podoba bardzo ten różowo brązowy ale raczej bym go nie kupiła ze względu na to że chcemy mieć 2 dzidzi i nie wiadomo co będzie a to jest za dużo kasy żeby kupować kolejny wózek... bo ten i tak będzie naszym 3:/- też chcemy mclarena
ale jezeli więkcej dzieci nie planujesz to bym się zdecydowała na róż co by nie mówić dziewczynka w rózu wyugląda wdzięcznie i pięknie

dzięki Laila , ale ja juz ma dość różu, ciężko coś znależć dla dziewczynki nie różowego, chociaż akurat w tym wóziu brąz z różem bardzo mi się podoba!!
Ja mam mało różowych rzeczy dla małej, raczej staram się wybierać inne kolory, ale wiadomo tj jest rzecz gustu
Dzieci już więcej nie planuję bo mam już dwójkę i chyba już będe za stara na następne ( mam 35lat), wydaję mi sie ze jestem najstarsza na naszym forum:-(

Ivaz, równiez rózowo brązowy bym obstawiała, albo ten pierwszy. Ja dziś jadę zoabaczyć swojego jane carrera aniversario :-) Chyba go kupimy, ale nie dziś :-D

Eve ale ty to jestes nakrecona z tymi wozkami:-D
Ja tez staram sie nie kupowac za duzo rozowych rzeczy-ani mi to do Julity nie bardzo pasuje ani do mieszkania:-DNo ale troche rozowych rzeczy ma,coby kompleksow nie miala:-p

Sara, bo M mnie namawia zeby sprzedać ten co teraz mamy (mam juz nawet kupca) i kupić tamten, ale mi szkoda :sorry2: Ja to bym chciała dwie sroki za ogon w tym przypadku złapać chyba :-D

a kupiec dobra cene daje?jak szkoda bo jest sentyment do wozka tego co masz to odloz sprzedaz na kiedy indziej.no chyba ze nowy wozek silnijszy niz sentyment:-Dja kupuje na wiosne-i chce lekki i juz:tak:

Sara, ten wózio co teraz mam to takie było moje marzenie, zawsze wiedziałam, że jak będzie dzidziuś to tylko buzz :-D A ten nowy kusi, oj kusi :tak:

Czy to możliwe by takiemu małemu dziecku nudziły się zabawki??

Dziewczyny oświećcie mnie - czy dziecko nie musi siedzieć samodzielnie żeby mogło przesiadywać w krzesełku do karmienia? Wg to dość potrzebny zakup i nie wiem, czy mogę już kupić - tam się reguluje oparcie i takie małe maluszki mogą już być w nich karmione?

Eve ale ty to jestes nakrecona z tymi wozkami:-D
Ja tez staram sie nie kupowac za duzo rozowych rzeczy-ani mi to do Julity nie bardzo pasuje ani do mieszkania:-DNo ale troche rozowych rzeczy ma,coby kompleksow nie miala:-p
dobre roz do mieszkaniami nie pasuje!!!:-D:-D:-D
Czy ty oby nie przesedzasz:sorry2:

Miotlica z tego co wiem to Eve juz karmi w krzeselku,jak jest regulowane oparcie to mysle ze mozna!!!

Dziewczyny dzieki za opinie na temat krzeselka ale dzwonilam wczoraj i juz nie aktualne no!!!nastepne mi zwinieto z przed nosa!!!
Babka ta mate ma do sprzedanie ale po co mi?!!

reklama
miotlica, ja karmię w krzesełku, mimo, że moja Ada sama jeszcze nie siedzi. Karmię narazie na 3 poziomie odchylenia, to mniej więcek tak samo jak na bujaczku na tym górnym poziomie oparcia.

Do góry