reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ewelcia-krzesłko jak dla mnie ok...ja tam bajerów nie potrzbuje...dostałam wiec wyboru nie miałam, ale gdybym kupowałą to własnie takie najprostrze

reklama
Ewelcia fajne to krzesełko :tak: przecież to ma służyć tylko do jedzenia to nie potrzeba jakiś wynalazków kupować :tak:
A ten kask to się dziwie że ludzie kupują :-p przecież jak dziecko upada to raczej na pupę a nie na głowę :-D:-p

Ewelcia - krzesełko całkiem fajne:tak:

właśnie wysłałam pawła do reala bo sie dowiedziałąm ze w promocji sa obiadki hippa - słoik 220ml za 4zł:szok: normalnie 5,50 wiec sie opłaca. Pojechał i okaząło sie ze rzeczywiscie sa w promocji ale obiadku po 6 albo 7 miesiacu:-D No ale i tak kazałam mu kupic na m-c czyli 30 szt, bo date maja do konca 2010r a przeciez i tak przydadza sie za 2 miesiace a oszczednosc duza 1,50 na słoiku.
Napisałabym Wam szybciej to moze któras tez by skorzystała ale dopiero przed 20 sie dowiedziałam:sorry:

ewelcia krzesełko super, ja bym kupiła!!!, ale to nosidełko na zdjęciu to porażka, widać jak dzieciak w nim wisi na kroczu,nóżki mu dyndają, w życiu bym nie wsadziła w coś takiego dziecka

Ewelcia- bardzo przepraszam, że nie odpowiedziałam od razu, ale ten kask poprost zawładnął całą moją uwagą.:-) A tak serio, to krzesełko w porządku, ja też uważam, że dziecko tam poprostu ma posiedzieć i zjeść i tyle. Powinno być wygodne i wydaje się takim być:-)

Kitki dzięki za info dot. obiadków- przyda się:tak:

Iwona- fajnie, że jesteś zadowolona oby dobrze Wam służyło.

Ewelcia-ja tez uwazam ze krzeselko spoko i wyglada na lekkie i mobilne.Zachwalam jednak swoje-Juli w nim spedza czas jak stukam garami w kuchni a tacki sa wyprofilowane wiec bedzie mogla w przyszlosci miec tam kredki,zabawki itp i sobie malowac czy cos tam o ile bedzie chciala:cool2::-D

ewelcia krzeselko fajniusie...

co do kasku smieje sie z niego, ale tak naprawde to nie glupia sprawa tzn. moj Hubert czesto mial siniaki na glowie wlasnie jakis taki talent mial .....

a siniak z dziecistwa moze byc potem mega klopotem krwiakiem na starosc....ale tfu tfu to trzeba juz miec mega pecha....

Iwona chwal sie wozkiem....

reklama
Doszedł do mnie zamówiony maclaren.Powiem wam ze jestem bardzo zadowolona,super się podbija i wyglada bardzo fajnie.

Iwona a jakiego maca kupiłaś?
Ja w końcu też się zdecydowałam na maclarena xlr, drogi, ale ma super opinię, i na pewno starczy do końca okresu wózkowego.
Tylko nie mogę się zdecydować na kolor waham się między tym Maclaren Techno XLR - Maclaren Techno XLR Black/Champagne /kolekcja 2009 Maclaren.pl
a tym Maclaren Techno XLR - Wózek dla dzieci Maclaren Techno XLR Charcoal/ Burnt Orange Maclaren.pl
a może ten Maclaren Techno XLR - Wózek dla dzieci Maclaren Techno XLR Coffee Brown/ Powder Pink Maclaren.pl
Dziewczyny który najładniejszy?

Do góry