reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

kama, ja w tym roku zastanawiałam sie nad tymi domkami Bajka 3, chcielismy jechać w 6 dorosłych i 3 dzieci, ale chyba nam nie wyjdzie. Taki domek wychodzi na dorosłych po niecałe 50 zł.W domku sa 3 supualnie, pokój kominkowy aneks kuchenny i taras z grilem.
W tamtym roku byliśmy w bardzo fajnym domku, ale nie w Bajce. Dom nowo wybudowany, sprzęty nowe, czysto i cicho, trochę dalej od miasta, jakies 15 min piechotą. To się nazywało Pensjonat albo pokoje Ania. Kosztowło wtedy 50 zł za osobę. Parking na terenie pensjonatu, fajnie miejce do go grilowania.

reklama
znalazlam wozek idelany :-) co prawda jest w zestawie razem z gondola, ale to nie szkodzi- i tak zamierzam wozic tak Majke dopoki nie zacznie jako tako siadac-teraz nawet sie nie rwie do tego, a i chce miec jeszcze jedno dziecko na pewno wiec sie przyda:tak:
V-MAX

gosia88 twoj wozek idealny jest moim wozkiem hehe :)
Mamy ten wozeczek od samego początku i to własnie w tym kolorze (turkusowo szary) i moge go z czystym sumieniem polecic
kupiłam go za 940 zł, dostałam promocyjna cene bo byłam pierwszą osobą w moim miescie ktora go zamowila ;) pozatym wtedy jeszcze cena sugerowana producenta to było 989 zł a teraz niestety sie podniosła troche

wozek jest po pierwsze ładny (wg mnie) a po drugie nie jest taki cieżki, no i co najważniejsze gondola jest naprawde duza, moj Mateuszek wazy juz 8600 i nadal spokojnie sie w niej miesci, a teraz kiedy podrywa juz głowke do siadania i zupełnie nie chce leżeć to reguluje mu oparcie w gondoli( delikatnie podnosze) i to też ważna funkcja bo nie we wszystkich gondolach mozna regulowac dzieciom oparcie a w tej mozna i to naprawde dosyc mocno:)
takze kupuj smiało, tymbardziej jeśli planujesz kolejnego dzidziusia
:)

a do nas dzis przyszła paczka z ubrankami:tak: ale miałam radoche z ogladania:-D Ciuszki ogólnie ładne ale znalazłam chyba z 3-4 szt poplamione a niby miały nie miec plam:baffled: Ale i tak jestem zadowolona, zwłaszcza z tych jesienno-zimowych bluz sweterków i grubych spodni:tak:

Kitki, szkoda że te 4 szt takie felerne, ale ogólnie jesteś zadowlona??

Jak dla mnie podnoszone siedzenie w gondoli jest bezużyteczne. Jesli dziecko się już podnosi to czas na siedzisko spacerowe. Jakos mi się to nie widzi.

piękna rzecz taki album- ale dla wytrwałych... u mnie zapał kończy się tydzień po zakuppie i takie rzeczy leżą puste i zakurzone... ale ten jest naprawdę ładny- madzik- życzę wytrwałości w uzupełnianiu- warto bo szybko się zapomina...

reklama
Do góry