reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Miotlica dzięki - skorzystam na pewno:tak:

MIrka - fajne o krzesełko ja się muszę jeszcze rozejrzeć... a te krzesełka o w sumie wszystkie takie kosmiczne są nie??

Eve - farciaro:-p

reklama
Eve- super wózek zamierzasz kupić... ja wolałabym trochę taniej bo ostatnio ponosi mnie z zakupami:-):-):-) Zastanawiałam się nad chicco- cena średnia a kółka większe i zwrotne. nar razie muszę zamienić gondolkę na spacerówkę z zestawu mutsy. Myślałam, żeby do wiosny tym przejeździć bo ma śpiworek i na zimę jak znalazł a potem może coś lżejszego... trochę się zastanawiam czy warto wydawać na kolejny wózek dużo bo ze starszym synem jeździłam tylko przez 1,5roku a potem stał i porastał kurzem aż komuś oddaliśmy... no zobaczymy- czas pokaże.:-)

ja mam takie krzesełko
Krzesełko stolik leżaczek CHICCO POLLY MAGIC 3w1 (702015859) - Aukcje internetowe Allegro
super, cudne, mamy to żółto szare, bosko się sprawdza, mały bardzo zadowolony tylko jeden minus- cena... no ale czasem można zaszaleć- komfort jednak nieporównywalny . myślę, że podobnie jednak będzie z wózkiem i kolejnnym fotelikiem , bezpieczeństwo i wygoda dziecka przeważą. ale oczywiście wygląd jest też bardzo ważny- do wiosny rzezczywiście gust i oczekiwania mogą się nam zmienić. ja na razie delikatnie się rozglądam ale na zakupy jeszcze się nie wybieram:-):-):-)

Eve ja też się zastanawiam nad wozkiem tej firmy ale mi sie bardziej podoba wersja "solo" ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SOLO spacerowy - składany w parasolkę 2009> z tego co widać to różni się kołami bo ma podwójne i wagą co ma dla mnie istotne znaczenie.
Podoba mi się jeszcze ten ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ZIPPY spacerowy 2009

ivaz, też nie nie patrzylam ,ale M upiera sie przy carrerze, a mnie też pasuje :-D Oba modele fajne :tak: Kiedy kupujecie?? bierzecie już kolekcję 2009 czy moze 2008 (są teraz wyprzedaże, można coś taniej wyhaczyć)

ivaz, też nie nie patrzylam ,ale M upiera sie przy carrerze, a mnie też pasuje :-D Oba modele fajne :tak: Kiedy kupujecie?? bierzecie już kolekcję 2009 czy moze 2008 (są teraz wyprzedaże, można coś taniej wyhaczyć)

Eve ja cały czas szukam i wiem, że idealnego wózka nie znajdę, dla mnie wóżek musi być: lekki (do 10kg), składać się jedną ręką najlepiej w parasolkę, mieć dobrą amortyzację na wszystki kołą, pałąk, pelną rączkę i trochę większe kółka
Wózek muszę kupić do wrzesnia bo wracam do pracy, a małą bedzie się zajmowała teściowa, która mieszka na 2 pietrze starej kamienicy i dlatego zależy mi na lekkim wózku.
Jeszcze zastanawiam się nad tym wózeczkiem ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Wózek LOOLA UP 2009>

reklama
Kama - Twoje krzesełko bardzo mi się podoba:-D bardzo bardzo! patrzyłam na nie w sklepie - jest trochę droższe nawet... nie mogę na razie przekonać m bo on chce kupić cos takiego:
Krzesełko krzeslo drewniane do karmienia, REER (699259987) - Aukcje internetowe Allegro

mniej więcej cos takiego. ale jakoś cięzko mi wytłumaczyć że potrzebję coś takiego, co będzie mogło być także na przyszłość leżaczkiem. mam jeszcze trochę czasu mam nadzieję, że go przekonam, bo bardzo mi się podoba. szczególnie to "morskie".
a ja kupiłam dzisiaj chustę... kolejną. bebelulu ta kółkowa bardzo mi się sprawdziła, ale mała już nie chce być noszona w "kołysce" tylko w pionie. a mnie wymiękają ręce. więc kupiłam taką zwyklą wiązaną bebelulu - rapalu. W sklepie u nas (takim czynnym w niedziele) były tylko dwie w naszym rzmiarze. jedna strasznie różowa (w nieładnym odceniu ) a druga taka: BEBELULU - Nowinki
ta z jonsons baby... szkoda że wcześniej nie obejrzałam stronki bo ta łowickabardzo mi się podoba. zobaczymy czy chusta się sprawdzi.

Do góry