reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
kama, trochę mnie pocieszyłaś bo niby wylicytowałam, ale wcale bym się nie pogniewała jak by mnie ktoś przebił. A tu nikt :-) Chyba muszę tak do każdej licytacji podchodzić :-D A Wy macie taki sam, jak on w rzeczywistości działa, gra, świeci??

eve-my mamy takie cos
Fisher Price OBRAZKOWY USPOKAJACZ dźwięki *AKiJ* (708290772) - Aukcje internetowe Allegro
i takie coś
FISHER PRICE USPOKAJAJĄCY WODOSPAD RAINFOREST WAW (706626645) - Aukcje internetowe Allegro

i adas uwilebia ten wodospad! normalnie potrafi sie gapic na niego ze 20 min-tak długo jak gr melodyjka...a potem slicznie usypia...

ten pierwszy projektor narazie słuzy nam jako pozytywka, ale jak maly bedzie spał sam w swoim pokju to mysle ze bedzie ok...bo jak spi w naszej sypialni to mamy zostawiona mała lampke i wtedy nie widac tego co jest rzucane na sciane...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kama - dobrze piszesz, Paweł mnie nastraszył z ta rózowa woda a po praniu okazało sie ze wszystko ok, nic nie pofarbowało:-D
My mamy taka mate która pokazała Modroklejka, cena rzeczywiscie okazyjna tylko ze jak dla mnie to ta mata jest za wąska, Nadia jak chce sie obrócic na brzuszek to wpada na pałąk:szok: wiec obecnie juz z niej prawie nie korzysta

modroklejka ale fajne i tanie rzeczy znalazlas!!!

Kitki ja mam inna mate ale podobna do twojej tylko ja mam bardziej kwadratowa i sa dwa palaki tzn na dole 4-oj zagmatwalam troszke ale chyba wiesz o co mi chodzi?i szym tez ju nie chce sie bawic na niej bo sie wkurza jak nie moze sie przekrecic.

A ja wczoraj kupilam malemu 4pary spodni za 4euro w lumpku.
2 pary to z nexta-prawie nowki sztuki(jeansy)
1 materialowe nie pamietam firmy ale sa granatowe przeszywane zielona nitka-super.
1 bezowe tez niby materialowe ale juz inny material

Kiki - super że ubranka niezafarbowane... Eve- my nie mamy takiego ale wiem, że dzieci naprawdę lubią zabawki z fisher price i one mają śliczne niedrażniące melodyjki... projektor widać tylko po ciemku, nasz mały patrzy jak zahipnotyzowany na wzorki na ścianie i suficie. jak był maleńki i przebudzał się w nocy wystarczyło go włączyć a on patrzył i usypiał spokojnie... myślę, że będziecie bardzo zadowoleni a maluch zainteresowany...:-):-):-)

ewelcia ja mam taka sama mate jak ty...kwadratowa z pozytywka i swiatełkami...fajna...adas nadal lubi na niej lezec a zabawki z niej wedruja od wozeczka do lezaczka i znowu na mate...najbardziej lubi słonia i małpke

wogole dzis stwierdziłam ze fajne i niedrogie zabawki mozna na allegro kupic...uzywane, ale ładne...i juz licytuje....:-D:-D:-D:-Ddwa zestawy klokców duplo i tor do samochodzików tonka :) bartek je uwielbia i co chwile kupuje małemu jakiegos-mamy juz chyba z 10 roznych

reklama
Ja mam na oku pewną aukcję ale narazie nie pokażę bo pewnie i tak nie będzie mnie na nią stać.

Póki co czekam na akwarium z Fisher Price :tak:

Do góry