reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Madzik - 34GG to przecież nie jest rozmniar nie do dostania - chyba, że Ty szukasz stanika do karmienia, z nimi trudniej.

Miotlica do karmienia własnie bo chce jeszcze długo pokarmić Oliwiera:-( to jest wielkii problem i nie wiem nawet gdzie szukac:-(ale muszę coś sobie znaleść bo ciężki biust szybko opada i staje się niejędrny. Chyba że jednak kupie zwyky jakiś i będę rozpinać ale to ciężko:-( ewentualnie odpinane ramiczka:-(

reklama
Ja też dopiero na przyszłą wiosnę, lato planuję kupić parasolkę. Teraz jeszcze Gabi w gondolce jeżdzi ale już z niej wyrasta:baffled: Więc niedługo do spacerówki się przesiadamy.

Mam spacerówkę w buzzie, ona jest do 1,5 roku więc i tak muszę coś kupić. Parasolkę planuję kupić na wiosnę - lato. Mam dostep do tego wózka w cenie ponizej 1000 zł, więc myślę, ze nie jest źle. Zresztą zdecydowałam nie kupować wózka no name.

Eve, jakto do 1,5 roku.. pierwsze słyszę....
POoglądam jakieś staniki dzisiaj. kurcze pomierzę się, może coś znajdę.:tak:
Eve jeszcze jedno - mogłabyś jeszcze raz wstawić zdjęcie tego kwiatka z wózka? bo chcę m pokazać a jak znajduję w necie to nie wiem czy to ten sam:baffled:

\Widziałam tego kwiatka w Pati i maksie dziś:tak: zastanawiałam się czy nie kupić. Ale na razie jeszcze nie kupiłam.
Justyna to zależy od rodziców do kiedy używać tej masywnej spacerówki bo często jak dziecko biega to łatwiej jest z parasolką niż z takim większym wózeczkiem.

Madzik,
Wiem, ze polska firma Melissa szyje karmniki - stylistyka może nie najpiękniejsza, ale może warto poszukać, z tym, że uważaj - to jest polska rozmiarówka, nie brytyjska, nie wiem, czy Twój rozmiar by mieli. A nawet jeśli nie, to może Ci uszyją na zamówienie - trzeba do nich napisać maila. Melissa - internetowy sklep z elegancką, damską bielizną

O karmnikach możesz też poszukać info tutaj: Staniki do karmienia - karmniki ;) - LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

kurcze ja mam chyba takie samo siedzisko jak woje ale nie wiedziałam że jest do 1,5 roku:baffled: niedobrze... a wiesz czym się różnią te dwa siedziska? poza kg rzecz jasna

a co do staników... chyba mam załamkę: w ym co podała madzik wyliczyło na 30 GG (60 GG) nie wiem jaka różnica,a z polskich na .........65 K!!!!!!! gdzie ja znajdę taki stanik!! a na tym Miotlicy :
Z polskich staników powinnaś nosić mniej więcej 65L albo ścisłe 70I/J.
Z brytyjskich celuj w 30GG lub ścisłe 32FF.

no i co teraz??

reklama
Justyna nie mogę nic znaleźć na ten tema t jak na złość, ale wiem, że sa dwa rodzaje siedisk: siedzisko małe do 18 m-cy (standard).,
siedzisko duże powyżej 18 m-cy (XL). Czasem w zestawach sa oba ale my mieliśmy tylko to małe. Myślę jednak że wózek moze posłućyć dłużej bo Ada nie jest z tych o dużych gabarytach :-)

Ostatnia edycja:
Do góry