reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

kurcze... nie wiem. zobaczymy w ogóle nie zwróciłam uwagi na tą wagę... Eve a zamawiałaś tą żyrafkę za pobraniem? facet jest godny zaufania??

dziewczyny a jak kupowałyście te staniki przez internet ? z jakiej strony?

reklama
Justyna to jest sklep z akcesoriami, ja płaciłam przelewem w piatek po południu a żyrafa przyszła do mnie w poniedziałek po południu :szok: Byłam bardzo zdziwona, że tak szybko:tak:

Ja brałam tą za 14 zł przesyłkę

A ja chcę podpytać o pieluszki bo wcześniej nie miałam z tym problemy ale ostatnio od upałów mojej małej się pupa doparza bo ciągle w nosidle i w wózku więc i kremy używam i po nocy jest ok ale jak cały dzień na spacerach to wieczorem dupina zaczerwinoina a mi kończy się zapas pieluch co jest godne polecenia i pod względem jakościowym i cenowym bo chciałabym zmienić a używam pampersów zielonych i czasem dada z biedronki wcześniej było ok mam zamiar spróbować innych
Jakich używacie i rozmiar jaki bo ja 3

To jest dopiero cena :szok:
Iwona, najważniejsze, że jestes zadowolona. Ja równiez się zastanawiam nad wózkiem w typie parasolki, ale maclaren u mnie odpada.

Iwona mi się bardzo podoba maklaren tylko jego cena porażająca ja kupiłam peg perego 3 też paeasolkę za 1000 złoty i już wydawał mi się strasznie drogi ale oczywiście każdy kupuje to co mu potrzebne i na co go stać
Mi bardzo się podobają maklareny

Eve - kupiłam, zobaczymy... mam nadziję ze małej się spodoba taki mały prezent imieninowy;-)
Iwona - zakupy zawsze poprawiają humor:tak: Ale wózek zupełnie nie w moim stylu - malukie kóleczka nie na moje nerwy;-)

reklama
A ja chcę podpytać o pieluszki bo wcześniej nie miałam z tym problemy ale ostatnio od upałów mojej małej się pupa doparza bo ciągle w nosidle i w wózku więc i kremy używam i po nocy jest ok ale jak cały dzień na spacerach to wieczorem dupina zaczerwinoina a mi kończy się zapas pieluch co jest godne polecenia i pod względem jakościowym i cenowym bo chciałabym zmienić a używam pampersów zielonych i czasem dada z biedronki wcześniej było ok mam zamiar spróbować innych
Jakich używacie i rozmiar jaki bo ja 3

ja mam pampersy i są ok... też 3.

Do góry