reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Modroklejka fajna ta promocja . Ja tego pieska co prawda mam za punkty w szczęśliwym maluszku w tesco ;-) ale drugi też by się przydał (nawet na prezent ;-) dla kuzynki lub kuzyna). Patrycja swojego pieska bardzo lubi ;-).
miotlica
Fanka BB :)
Ja już kiedyś pisałam, że od ponad 2 lat jestem stanikowo-oświecona i potrafię dobrze dobrać właściwy rozmiar biustonosza. Wcześniej nosiłam za luźny obwód, który zawsze trochę podjeżdżał do góry na plecach i za małą miskę. Teraz noszę rozmiar 65G (brytyjskie 30G) i bynajmniej nie mam monstrualnie wielkiego biustu Kupuję bieliznę zwykle przez Net, najczęściej Freya.
Z obserwacji wiem, że mnóstwo kobiet nosi źle dobrane biustonosze, bo wydaje im się, że wszystkie mają rozmiary B lub C - bo takie można dostać w zwykłych sklepach. Np mnóstwo kobiet, które nosi osławione 75B, powinno nosić np 70D lub 65E, itd. Na szczęście to się zmienia - w Polsce działają już sklepy internetowe z fajną bielizną w większych rozmiarach a powstają też stacjonarne. Dla zainteresowanych link - tam dziewczyny nawet wstępnie wyliczą właściwy rozmiar: LOBBY__BIUŚCIASTYCH - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Z obserwacji wiem, że mnóstwo kobiet nosi źle dobrane biustonosze, bo wydaje im się, że wszystkie mają rozmiary B lub C - bo takie można dostać w zwykłych sklepach. Np mnóstwo kobiet, które nosi osławione 75B, powinno nosić np 70D lub 65E, itd. Na szczęście to się zmienia - w Polsce działają już sklepy internetowe z fajną bielizną w większych rozmiarach a powstają też stacjonarne. Dla zainteresowanych link - tam dziewczyny nawet wstępnie wyliczą właściwy rozmiar: LOBBY__BIUŚCIASTYCH - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Ja noszę 75 D i też ciężko mi dostać taki rozmiar, bo jak D, to pewnie pod biustem też dużo i robią 80, 85
Justyna337
Fanka BB :)
ja przed ciążą miałam 75 D, i staniki kupowałm w triumphie.... nie stac mnie na te mega drogie ale zawsze coś tam dla siebie znalazłam,MIotlica ja z upnem stanika teraz mam kłopot. sklepom internetowym jakoś nie ufam, zwykle co firma to mam inny rozmiar stanika... w jednym ok jet 75 D w innym E a w trezcim 90 D... więc to różnie bywa. ja przed oświeceniem nosiłam inną miseczkę - C i było mi nawet wygodnie ale dopiero jak założyłam D to się zorientowałam, jaki błąd do tej pory robiłam... a teraz mam kłopotbo piersi mam duże i ięzkie. więc co bym nie zrobiła i tak opadają... sztywnych staników nie lubię źe się w nich czuję mam wrażenie, że i tak powiekszają mój wielki biust mam tylko takie na fiszbinie... teraz podczas karmienia noszę tylko miękkie ale już nie mogę (nawet w sklepach dla ciężarnych) znaleźć nic powyżej D!!!! mam teraz E więc porażka ze stanikami
G
gosia88
Gość
ale z was cycoliny ja pred ciaza mialam 75A, jak to mowila moja mama "pryszcze a nie cycki" Za to teraz pierwszy raz w zyci mam piersi- lekkie flaczki przez karmienie ale zawsze. NO i staniki mam 80C lub D zalezy od rozmiarowki. Ostatnio kupilam wlasnie dwa takie super wygodne za 4zl jeden bo koncowka byla i sama takie wieksze rozmairy zostaly. Na hali w carrefourze
kama925
Zaangażowana w BB
ja kupuje staniki w normalnym sklepie z bielizną, żadnym sieciowym ani firmowym tylko ot, takim gdzieś w bocznej uliczce... aktualnie mam rozmiar 75f i nie mam żadnego problemu z kupnem ładnego stanika... jedynie gładkich nie mogę dostać ale koronkowe, bawełniane, push up czy tylko na fiszbinie- bezproblemowo... poszukajcie może właśnie w jakimś małym sklepiku dziewczyny.... przez neta nie lubię bo i w sklepie rozmiarówka różna i różnie leżą....
Eve, wcale nie snobistyczne tylko oszczędność wody duża -poza tym, ja też "kocham" moją zmywarkę ;-)Ja równiez nie wyobrażam sobie już życia bez zmywarki, takie to trochę snobistyczne, ale ja nienawidzę zmywać naczyń, brrrr
Dominika, niestety nie pomogę, bo ja wróciłam do swojego rozmiaru B.
co do staników, to ja noszę ten "magiczny" 75B (ja lubię mieć dość mocno dopasowany stanik pod biustem, czasem nawet tak ciasno trochę;-)) chociaż teraz z racji karmienia kupiłam w h&m 80B
reklama