reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
edytka, z wyglądu fajny i podają, że tylko 8,5 kg waży, zobacz go sobie na żywo. Jak za tą cenę dają dużo akcesoriów, fajny patent ze spiworkiem na spacerówkę (kubełkową swoją drogą), super nakładka w spacerówce na siedzisko. Mówię z praktycznego punktu wiodzenia, bo ja te dwie rzeczy chciałabym dokupić do mojego buzza.

madzik kubełkowa spacerwóka to taka, ze jak np chcesz by dziecko leżało, nie regulujesz tylko oparcia a całe siedzisko Ci się obniża (tak jakby głowa w dół, nogi w górę, na zamknietym jest Adka w tej spacerówce)

Ostatnia edycja:
co do wozkow firmy coneco ja juz nigdy nic nie kupie tej firmy mialam wozek i to wystarczy moze i desing ladny maja ale totalna porazka jesli chodzi o wykonanie noi trwalosc teraz chce cos solidnego niekoniecznie z bajerami...wazne by byl solidny i nie rozlecial sie na naszych polskich drogach.... a wozek nowy ie tylko mi sie rozwalil ale i dwom kupelom ktorym wtedy sama go poecilam ...wtedy mial jesczze miesiac pozniej sie rozlecial... :-(

Dzięki bardzo za sugestie:)):tak:A co o tym drugim myślisz-tym x-lander XQ ? Mój mąż go nie bardzo chce bo uważa, że te przednie kółka ok, ze skrętne, ale jego zdaniem za małe.

drugi wg mnie dobry z tego co widze to firma jest solidna, jednak male kolka zawsze szybciej sie zuzywaja jesli sa z pianki albo plastikowe, jedynie z dmuchanymi jest ok....smiesznie czasem to wyglada jak jest duza roznicawielkosi miedzy kolami te mal e zawsze sa starte ewtetycznie nie fajnie wyglada no ale wazniejsza przydatnosc....

ja zastanawiam sie nad jane slalom spacerowka jest mega wygodna i lekka ......

x-lander mi się bardziej podoba, ale chyba nie można przestawiać spacerówki tj dziecko jedzie tylko tyłem do mamy, dla mnie to chyba największa wada tego wózka, jeżeli ci to nie przeszkadza to wybrałabym wlasnie ten wózek, cena też fajna!!

drugi wg mnie dobry z tego co widze to firma jest solidna, jednak male kolka zawsze szybciej sie zuzywaja jesli sa z pianki albo plastikowe, jedynie z dmuchanymi jest ok....smiesznie czasem to wyglada jak jest duza roznicawielkosi miedzy kolami te mal e zawsze sa starte ewtetycznie nie fajnie wyglada no ale wazniejsza przydatnosc....

ja zastanawiam sie nad jane slalom spacerowka jest mega wygodna i lekka ......

Faktycznie ten jane slalom fajniusi:) Tylko jak dla mnie trochę drogi. Ale pewnie gdybym miała przewidzianą taką kasę to brałabym go pod uwagę. :tak:Oj kurcze trudny wybór z tymi wózkami. Mam straszne zamieszanie w głowie. A wózków na rynku od groma. I teraz wybrać właściwy. .....

reklama
Ja mam kółko przednie piankowe i jest ok, nie wiem o co chodzi z tymi piankami. A spacerówki peg czy maclaren to jakie maja kółka - piankowe i co wcale się tak szybko nie zużywaja, bez przesady. X-lander mój typ. Coneco- syf! Widziałaś tolego na żywo?? Ja tak, miejsce gdzie wózek jej łaczony ma ochydne spawy :baffled:
Wózek o kółkach mniejszych z przodu jest zwrotny, dodatkowo widzę,że są skrętne 360 stopni, mnie to zdecydowanie ułatwia sprawę. System kół trochę przypomina ten Google Image Result for http://www.nurseryworldonline.co.uk/images/bugaboo%20denim.jpg i choć mi się nie podoba jego desing to mercedes wśród wózków :-)

Do góry