reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja tez mam kola piankowe i nie narzekam,nie widze by sie scieraly.
Z wygladu lepszy x-lander chociaz przyznam ze oba jak dla mnie takie na 4,bez zachwytow.A ten mercedes co dalas linka Eve-oj mocno niezbyt jak dla mnie.

reklama
jesli chcesz wozek dobry to polecam firme graco i chicco nie pisze o tyvch z wyzszej polki bo z wlasnego doswiadzenia wiem ze jednak i one nie sa dobre do konca...

dla mnie teraz w spacerowce wazna jest wygoda dziecka, mozliwosc zmiany kierunku siedziska (niesttey w jane tego nie ma)
kola pompowane a nie plastiki.... stabilnosc latwo to sprawdzic w sklepie czy wozek sie ni e trzesie na boki a nawet inglesia niestety ma ta tendencje :-(

jelsli masz duzy bagaznik w samochodzie a ciezar wozka nie gra roli to kup sobie x-landera 4 kolowego z taki masmymi okolami napewno bedziesz zadowolona.....
ja szukam spacerowki lekkiej ale zarazem wygodnej dla dziecka .....zobaczymy jak bedzie zzakupem narazie zbieram na jane...

Mnie tez sie wydaje ze wazna jest wygoda dziecka-by wozek mial dobra amortyzacje i nie trzasl sie zbytnio,by mozna bylo jezdzic przodem i tylem do kierunku jazdy (synek mojej kuzynki jak byl malutki ciagle gubil buty jak jezdzil tylem do niej a ona tego nie widziala:-Da takie mu wypasione trampki kupowala-to oczywiscie tylko anegdota bo sa wazniejsze rzeczy) i dobrze wg mnie jak siedzisko sie rozklada na plasko lub chociaz polplasko-to pod drzemke,bo wiadomo jak ogladac swiat to w pionie:tak:Na markach wozkow sie nie znam-nie pomoge niestety.

Sata mnie też sie on nie podoba, wczoraj widziałam go w przychodni. Jak dla mnie bugaboo ma jakos tak nisko osadzone gondolę, fotelik czy spacerówkę.

reklama
Ja mam kółko przednie piankowe i jest ok, nie wiem o co chodzi z tymi piankami. A spacerówki peg czy maclaren to jakie maja kółka - piankowe i co wcale się tak szybko nie zużywaja, bez przesady. X-lander mój typ. Coneco- syf! Widziałaś tolego na żywo?? Ja tak, miejsce gdzie wózek jej łaczony ma ochydne spawy :baffled:
Wózek o kółkach mniejszych z przodu jest zwrotny, dodatkowo widzę,że są skrętne 360 stopni, mnie to zdecydowanie ułatwia sprawę. System kół trochę przypomina ten Google Image Result for http://www.nurseryworldonline.co.uk/images/bugaboo%20denim.jpg i choć mi się nie podoba jego desing to mercedes wśród wózków :-)
dużo bardziej podoba mi się stokke od bugaboo

Do góry