reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

kurcze ja tez dostałam to niebieskie pudełko, były tam próbki i jakies gazetki, pewnie ankiety tez ale ja madra jeszcze w szpitalu próbki wyjełam a reszte wywaliłam do smieci:zawstydzona/y: i teraz sie dziwie ze nic nie dostaje:-D:-D:-D

reklama
Kitki te ankiety były dołączone do książeczek z tych firm (chyba do ostatnich stron), trzeba je było odciąć lub oderwać, wypełnić no i wysłać:-)

Witam,
Jestem na forum od kilku chwil. W sierpniu urodzi się Tosia a ja nadal nie mam wybranego wózka... Czy może mi ktoś doradzić? Czy wybrać tańszy coneco-toledo czy trochę droższy x-lander XQ. Może korzsytacie z takich modeli?

Gdybym miała wybierać spośród tych dwóch wózków to bym wybrała X-landera, ale zawsze warto zobaczyć je najpierw w sklepie.

Mi wizualnie podoba się bardziej x-lander, ale nie znam żadnego z tych wózków i trudno mi coś doradzić. Gdybym ja teraz miala kupować wózek to kupiłabym używana gondolę, a poźniej jak dziecko już byłoby większe kupiłabym jakąś porządną spacerówkę, bo spacerówką się dłużej jeździ niż gondolą. U mnie mój dzieć w gondoli jeździł 2 m-ce. poczym zaczął się bunt wózkowy, i spacery odbywały się tylko w nosidle, teraz przełozyłam ją do spacerówki i na razie jest ok.
A co do wózka, to chyba ważne przy wyborze jest czy ma pompowane koła, dobrą amortyzację, dobre podbijanie, ale to moje zdanie. Spróbuj wejsc na to forum tam dziewczyny mają duzą wiedzę o wózkach: Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

reklama
Do góry