reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz,wy na spacerki duzo w nosidle chodzicie (chocby w najlepszym) - ja nie jestem przekonana czy takie czeste chodzenie (piszesz ze co spacer od 2 m-ca) w nosidelku dla bioderek dziecka i kregoslupa nie szkodzi,do tego nosidla sa polecane po 4-tym mies zycia,ale moze mam jakies bledne informacje i sie nie znam;-)Bo ja tez mam nosidlo ale kupione z mysla na wypady szybkiie do sklepu lub urlop a nie na codzien.

reklama
Sara ja kupiłam nosidło ergonomiczne, w nim dziecko siedzi w pozycji zabki tak jak w chuście, zanim je kupiłam byłam na warsztatach chustowych i tam mi je polecono, ze jest zupełnie bezpieczne, nie obciąża stawów biodrowych ani kręgosłupa tu jest info nt mojego nosidła chustomania Bondolino-opis

gdybym potrzbowała na krótko jakieś nosidełko to pewnie kupiłabym takie jak twoje, ale mi ono tak naprawde zastąpiło w pewnym momencie wózek więc musiałam poszukać czegoś zdrowego dla dziecka. Na razie mala jezdzi w spacerówce i jest git

x-lander XQ to jeden z najlżejszych wózków typu gondola-spacerówka mi osobiscie się bardzo podobał był czas kiedy był moim faworytem odpadł ze względu na kubełkowa spacerówkę cała reszta była ok, co do drugiego wózeczka nie umiem sie wypowiedzieć nie zastanawiałam się nigdy nad nim i nie oglądałam :tak:
Ja na dzień dzisiaejszy tez nie kupowała bym wózka 3w1 tylko tani wózek głęboki na te pare miesięcy (u nas 3)a później super spacerówkę i na pewno wyszło by mnie to taniej :tak:

Ja mam tzw wózek 3 w 1 i właśnie kubełkową spacerówkę i mnie to odpowiada, ale nie wszystkim musi się to podobac. Jak dla mnie (już trochę używam) sprawdza się to bardzo dobrze. Gondolę teraz też jeszcze zaczepiam i pewnie do końca lipca spokojnie w niej Adka pojeździ.

Ja jeszcze spacrówki nie używam, ale z tego co widzę to gondolka na długo już nie starczy bo Gabrysia rośnie szybciutko.
Kubełkowe spacerówki mi się nie podobają i takiej nie mamy. Właśnie ze względu na tę spacerówkę nie kupiłam X-landera XA.

reklama
Do góry