reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
MR fotelik suuuper szkoda ze wczesniej o nim nie słyszałam ja napewno bym się skusiła a teraz to mam ten do 13kg i dostaliśmy w prezęcie ten od 9-18 więc już nie bedę kąbinować ale naprawdę warto:tak:
Laila co do namiciku super sprawa tesz muszę kupić bo na wakacje się wybieramy
Moje maleństwo ten skoczek też jest super tylko boje się że cena jest spora a czy Zuzi się spodoba ??? kupiłam już taką kołyskę w której mała nie chce leżeć i pieniądze wydane ... ale to jest dość ciekawe nie powiem ... zastanowie się jak mała już porządnie usiądzie :tak::tak::tak:

a my w niedziele mamy chrzicny i wczoraj przyjechał do nas pierwszy prezent-kojec...mały juz dzis w nim siedział! podparty pod pleckami oczywiscie, ale siedział

bo adas od dwóch dni siedzi z podmartymi pleckami-potrafi tak wytrzymac ok pol godziny-ja go wogole nie trzymam...

Miroslawa swietna hustaweczka musze tezsie zaopatrzyc w taka tylkomala jak ma tak pod pleckami to siada al widze ze tam sa pasy to fajnie :tak:ile kosztowala i gdzie kupilas jesli mozemy wiedziec????

reklama
Do góry