reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
co do gondooli z pasami...
nie wydaje się wam że to niebezpieczne? dziecko w foteliku jest przypięte a jak fotelik dobry to ma tez atesty na uderzenia boczne a nie tylko na przedniei tylne... a w unii i tak nie wolno przewozic dziecka w gondoli - nawet tej z pasami. trzeba miec fotelik i już. ja bym się bała wsadzić w gondoli do samochpdu dziecko ale to ja.:eek:

Dziewczyny, czy któraś z Was ma na codzień dla dziecka do spania łóżeczko turystyczne? Jak Wam się sprawuje?

Ja właśnie mam - miałam kupować drewniane, ale kuzynka dała mi to turystyczne, powiedziała, że jej dzieci w nim spały i Jasiek teraz też w nim śpi.
Ale zastanawiam się, żeby jednak kupić zwykłe drewniane.
Jakoś wydaje mi się, że w tym turystycznym ten materacyk jest dość miękki i Jasiek powoli zaczyna w nim spać jak w łódeczce....

Ja mam turystyczne łóżeczki i spi w nim Oliwier:tak:
Oczywiście kupiliśmy osobno materac jak do drewnianego łózeczka (kokos, gryka).
Jak mi potrzeba to pakuje to łóżeczku w torbe i jedziemy do rodziców:tak::tak:
Moje jest wymiarowe, wiec nie musiałam na zamówienie kupowac materaca (ma zdejmowany pokrowiec), ale czytałam ze dziewczyny obcinały zwykłe materace na wymiar odpowiedni.

MR bajerancki ten fotelik :tak: ale cena też kosmiczna :sorry:
Dominika ja też mam na co dzień łóżeczko turystyczne dokupiłam tak jak madzik materac z gryki i jestem zadowolona :tak::-D

co do gondoli, to jesli ma pasy to mysle, że jest ok, czemu nie...
chociaz moze fotelik bezpieczniejszy... ale i tak z dzieckiem się zazwyczaj ostrożnie jeździ:-)

Mysmy sobie pomysleli tak:fotelik jest do 4 lat wiec dzielac kwote na 4 lata wychodzi jakbysmy co roku nowy zwykly kupowali,zakupu nie zaluje,naprawe te foteliki sa dobre.W gondoli w zyciu bym dziecka nie przewiozla ,balabym sie po prostu,ja moge dobrze jechac a ktos bedzie nie uwazny i wjedzie we mnie.

reklama
Do góry