reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Moje maleństwo- ja tez rozważam kupienie w przyszłości takiego "niby chodzika":-)

Laila06-namiocik pierwsza klasa, bardzo fajne rozwiązanie :tak:

Moje maleństwo- ale ja czytałam o tej zabawce- i to jest taki skoczek do podskakiwania...myślę, że to fajne, bo Dzidzia sobie podskakuje jak na rączkach i mamy i wyrabia sobie mięśnie nóżek i reakcje równoważne, a w chodziki nie ma możliwości zginania nóżek, podskakiwania, no i nie ćwiczy się równowagi- chodzi jest taki za bardzo stabilny, a w tym "skoczku" dziecko musi sie troche napracować :tak:

ale to tylko moje zdanie:cool2:

Moje maleństwo- ale ja czytałam o tej zabawce- i to jest taki skoczek do podskakiwania...myślę, że to fajne, bo Dzidzia sobie podskakuje jak na rączkach i mamy i wyrabia sobie mięśnie nóżek i reakcje równoważne, a w chodziki nie ma możliwości zginania nóżek, podskakiwania, no i nie ćwiczy się równowagi- chodzi jest taki za bardzo stabilny, a w tym "skoczku" dziecko musi sie troche napracować :tak:

ale to tylko moje zdanie:cool2:

Moze i racja:-p:-p:-p
Ja chyba to cudo kupie jest od 6miesiaca:tak:

A wicie co... moja mama jak miala 4 miesiace to juz jezdzila w chodziku... takim metalowym:-D Ma nawet zdjecia w tym .. a jaka sztywna byla..:szok: Ale teraz babcia mowi ze chyba za wczesnie ja tam wsadzili:-D

Dziecko dziecku nie jest rowne ja tez mialam chodzi i moj syn tez a przeciez niepelno sprawny wczeniek itp odradzali wrecz mowiono nie!a chodzil w nim i wszytsko ok
Moje malenstwo ten skoczek extra tylko cena dosc duza :tak:

Truda ten jest dosc drogi ale sa tez takie zwykle ktore zaczepiasz do sufitu czy cos... nie wiem dokladnie bo nieogladalam ich.. Ale ten mi sie tak strasznie podoba ze chyba sama bym w nim pofikala heheheh

reklama
Truda ten jest dosc drogi ale sa tez takie zwykle ktore zaczepiasz do sufitu czy cos... nie wiem dokladnie bo nieogladalam ich.. Ale ten mi sie tak strasznie podoba ze chyba sama bym w nim pofikala heheheh

Dokladnie jest swietny mam fotelik tez z tej firmy z takiemmi duprelkami grajacymi i jestem zadowolona a Martynka jesczze bardziej tylko nie moge jej samej zostawiac bo on jest pod skosem a ona juz siada tylko cos zlapie i ciach wiec musze z nia byc:sorry:

Do góry