reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Saramyślę, że są dość popularne, wystarczy spojrzeć na chodniki w parkach :tak: Ale sama nie prowadziłam i szczegółów nie znam typu waga, gabaryty po złożeniu itp.
Co do plaży, to myślę, że sporo wózków ma problem z jeżdżeniem po piasku. Ja za tydzień jadę nad morze i sprawdzę buzza w praktyce.
I jeszcze podróż - ja również mam ten sam fotelik co Justyna, planujemy jechac nocą, kiedy dziecko z reguły śpi.
maniulka, a Twoja gondola to jakas specjalna do przewożenia dzieci autem?? Chodzi mi głównie o bezpieczeństwo gdyby odpukać coś się stało.

Ostatnia edycja:
Sara27 wózeczki coneco mi się bardzo podobały ale w końcu nie kupiłam więc jaki jest w praktyce nie wiem
EVE81 tak jest to gondola chicco przeznaczona do przewozu dzieci w komplecie były specjalne pasy do montowania jej w samochodzie :tak:

Saramyślę, że są dość popularne, wystarczy spojrzeć na chodniki w parkach :tak: Ale sama nie prowadziłam i szczegółów nie znam typu waga, gabaryty po złożeniu itp.
Co do plaży, to myślę, że sporo wózków ma problem z jeżdżeniem po piasku. Ja za tydzień jadę nad morze i sprawdzę buzza w praktyce.
I jeszcze podróż - ja również mam ten sam fotelik co Justyna, planujemy jechac nocą, kiedy dziecko z reguły śpi.
maniulka, a Twoja gondola to jakas specjalna do przewożenia dzieci autem?? Chodzi mi głównie o bezpieczeństwo gdyby odpukać coś się stało.

Tez mi sie wydaje ze kazdy wozek ma problem z jazda po piasku:tak:

Ja mieszkam nad morzem ale ogolnie wole jezdzic nad jeziorka niz na plaze:-D mniej ludzi:tak:
I tez mam ten fotelik co Justyna i EVE:tak: Przez pierwszy miesiac wydawal mi sie dziwny ze ma w nim zle lezy ale teraz jest juz ok

MR wklej link swojego fotelika jakbys mogla i miala czas;-)

Dziewczyny, czy któraś z Was ma na codzień dla dziecka do spania łóżeczko turystyczne? Jak Wam się sprawuje?

Ja właśnie mam - miałam kupować drewniane, ale kuzynka dała mi to turystyczne, powiedziała, że jej dzieci w nim spały i Jasiek teraz też w nim śpi.
Ale zastanawiam się, żeby jednak kupić zwykłe drewniane.
Jakoś wydaje mi się, że w tym turystycznym ten materacyk jest dość miękki i Jasiek powoli zaczyna w nim spać jak w łódeczce....

Dominika ja bym kupiła poprostu materacyk taki normalny do tego łóżeczka, bo do tych cieniutkich jakos nie jestem przekonana.

Dominika81 ja mam łóżeczko turystyczne Graco ale na razie moja małą spi w kołysce łóżeczko stoi w salonie do zabawy,ale zgadzam się te materacyki są takie cieniutkie ja mam dokupiony materacyk taki grubosci 25 cm niestety robiony na zamówienie ponieważ łóżeczka graco są nie wymiarowe,na dzień dzisiejszy jak jest założony wkład dla malucha(to podwyższenie)to jest bardzo wysoko ale super sprawa bedzie jak juz łóżeczko będzie dla większego szkraba :-)

reklama
Do góry