reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Zależy mi na tym by było niedrogie, skoro Ada ma w nim spać tydzień a potem ewentualnie jak gdzieś będziemy w gościach lub u rodziców.

reklama
Sara te krzesełka które później można przerobić na krzesełko + stolik osobno też wpadły mi w oko ;-). Znalazłam takie na stronie smyka Smyk i zastanawiam się czy kupić takie czy taki rodzaj jak wkleiła moja maleństwo, z tych najbardziej podobało mi się czerwone ;-) ale ja to w ogóle za czerwonym kolorem przepadam :-D;-)

Dziewczyna jako ze mam zamiar gotowac dla syna(oczywiscie nie mowie ze sloiczkow nie bede podawac)to interesuje mnie kupno czegos czym bede mogla to jedzenie przerobic na papke.
I teraz tak:nie wiem co mam kupic,myslalam o blenderze ale nigdy nie mialam takiego czegos wiec nie wiem jakie to moze miec jeszcze zastosowanie,przyznam szczerze ze opini w necie nie czytalam i opisow bo brak czasu.
Moze wy macie i mozecie sie podzielic swoimi doswiadczeniami z blenderem,albo polecic cos innego;nie wiem mikser z koncowka do rozdrabniania albo..........nie wiem sama:baffled:

Sara fajnie ze ktos sie interesuje kupnem Twojej chusty:))

A moze mnie przez przypadek znalazlas na Naszej Klasie?!hehhehe

ponawiam pytanie!!!nikt mi nic nie odpowiedzial:baffled:

wszystkie zajete krzeselkami i nosidlami:-D.
Ja nie kupuje rzadnego krzeselka ani nosidla.kolezanka ma krzeselko i jej sie nie sprawdza.
nosidla kiedys byly w tesco nie wiem z kad ale byly po 16e przecenione z 60e:szok:m chcial kupic ale ja nie chcialam.]

ewelcia, więc powiem tak. Ja mam dwa blendery, jeden znalazł się u mnie w domu tym sposobem, ze myśłam że zepsuła mi się suszarka i poszlam kupiłam identyczną. Po czy przyszłam do domu włączyłam starą i działa :szok: więc suszarke wymienilam własnie na blender brauna. Taki zwykły bez żadnych przystawek. koszt około 80 zł. Nim zrobisz zupę na papkę, ciasto na nalesniki, koktail truskawkowy. Drugi dostałam jako prezent (philips) i on ma oprócz tej podstawy przystawkę do kruszenia, siekania (cebula, orzechy, takie rzeczy) i można dokupić przystawkę do mieszania jak w mikserach są. Do tego masz pojemniki w których mozesz to wszystko wymieszać. Jak byłam swego czasu na praktykach w Niemczech to równieź uzywałam blendera do zup dla bliźniaków :-)

Ewelcia ja też mam blender brauna taki najprostszy bez dodatkowych przystawek. Moja koleżanka właśnie takim rozdrabnia wszystkie zupki i posiłki dla swojego Maluszka i bardzo sobie chwali. Póki co ja używam mojego blendera do robieni koktajli, zup kremów...itp.

reklama
Ewelcia ja kupiła taki mikser Mikser Robot ZELMER 381.61 Mix Robi Grafit Kurier (641214976) - Aukcje internetowe Allegro z myślą o rozdrabaniu poakrmu na papki dla małej ma i końcówkę rozdrabniającą i bubek miksujący, do koktajli i tym podobnych sprawdza się dobrze więc liczę, że i do papek się przyda.

A co do krzesełek mi bardzo podobają się te, które mają stoliczek. Z tym, że takie najprostsze drewniane wydają mi się niezbyt przystosowane dla dzieci które dopiero co zzaczynają samodzienie siadać, to siedzisko i pasy jakoś mnie nie przekonują. Bardzo mi się takie podobają
NOWOŚĆ KRZESEŁKO SUN LALIA STOLIK + KRZESEŁKO (639473960) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ KRZESEŁKO ARTI CESAR STOLIK + KRZESEŁKO (639469611) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry