reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Midnight - polecam fissan,okolo 30 zl ale jest dosc tlusty.Mnie to np odpowiada bo jednoczesnie masaz pupy,ud,bioder i brzucha sobie w ciazy robilam-zero rozstepow.
Przewijak standardwoy do lozeczka 120 * 60 to 50*70 tak jak dziewczyny napisaly.Bralabym ten bez zaglowka zdecydowanie-na dluzej starczy i zdrowsze dla kregoslupa.

Zaraz ruszam tu z doroslymi/mlodzeizowymi ubrankami Julity i lezaczkiem bujaczkiem:-D

reklama
dorosle/mlodziezowe ubranka Julity:

fota 1 - sztruksowe i dzinsowe sukieneczki
fota 2 - stroje sportowe (spodnie dresowe, t-shirty,bluzy z kapturem)
fota 3 - pikowana kamizelka, welniana spodniczka
fota 4 - polarowa i jeansowa kurteczka, kozuszek
fota 5 - bolerko, dzianinowy plaszczyk (dzielo mojej mamy)
fota 6 - sweterki,polar,bluzy z nadrukami

To wszystko jest min.rozmiar 56 a max. 74 - za duze jeszcze:-D

Atsonia - kamizelka fajna ale chyba srednio wygodna:-D Tak naprawde bobasom pewnie najwygodniej jest w bawelnianych spiochach i pajacykach no ale inne ciuszki sa z kolei takie fajowe...;-)

Co do lezaczka bujaczka-okazal sie sporo wiekszy niz sobie wyobrazalam,mysle ze na rok starczy jak nic,moze dluzej.Julita zajmuje w kazdym razie ledwo 3/4 wyprostowana dlugosci lezaczka.On tak naprawde jest taki zwykly (bez wibracji masujacych i innych bajerow) ale jakos strasznie mnie zauroczyl,sama nie wiem czym ale jak przyszedl dzis to cieszylam sie jak dziecko.Buja sie doskonale,ma duza ilosc pozycji plecow (przedstawilam 3 ) i przez przypadek ma prawie kolory wozka wiec wyglada z nim jak komplet:tak:A zabawki przepielam z maty edukacyjnej bo sa odczepiane.

reklama
Sara mam pytanko:rofl2:
gdzie zakupiłaś ten leżaczek i ile kosztował bo mnie się tez bardzo podoba i coś w tym stylu chciałam kupić:rofl2:
pozdrawiam

Do góry