reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

magda-ja rozmontowałam całkowicie na czesci- dosłownie - nie ma sie co bac ze sie nie złozy czy ze sie cos urwie...i włozyłam w czesciach do sterylizatora

to pudełko to jest do sterylizowania w mikrofali o ile sie nie myle

po sterylizacji włozyłam do tego pudełka-je niestety ze wzgledu na gabaryty wygotowałam- i teraz mam w pokoju małego-jak bedzie potrzebny w szpitalu to maz mi dowiezie

reklama
Dzięki, ja chyba też rozkręcę na części i po prostu włożę do sterylizatora, wydaje mi się to najbardziej racjonalne, ale jakoś wolałam się upewnić bo to pudełko mnie tak "rozpraszało" ...:-)

Modroklejka rewelacja!Istne cuda,nawet nie myslalam ze dla chlopakow sa az tak zajefajne ciuszki bo zawsze mi sie bardziej podobaly chlopiece niz landryny dziewczece;-)Naprawde design godny prawdziwego malego eleganta-te koszule w kratke!cud miod i orzeszki

dzieki, dzieki-koszule w kratke w wiekszosci sa z H&Mu

na jednym ze zdjeci jest taki zolty szlafroczek-ma dziubek kaczuszki i wiem ze pewnie bedzie niewygodny do zakładania, ale jest taki słodki

na innym jest ten czarny rampersik o którym kiedys pisałam-taki hipisowski troche...

no i moj ulubiony dres z uszami królika!

a wogole wiekszosc tych ubranek pokupowałam na allegro-ale nie w tych mega pakach tylko pojedynczo od roznych ludzi

a jedne ogrodniczki i spodenki sa od mamy z BB...nie wie czy wiecie ale jest na BB dział sprzedam-i tam sa czasami fajne ciuszki całkiem niedrogo

niestety wszystkie sa powyzej 3 mc...tak od 3 do 6 mc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
modroklejka - ciuszki super, te koszule takie męskie:-)
Jak znajdę czas i chęć (dziś leń mnie dopadł) to też zamieszczę kolekcję ciuszków, a się ich trochę uzbierało :tak:

Dziewczyny jakie macie lezaczki-bujaczki? Polecacie jakies? Musze pilnie małej kupic bo mi rece od bujania odpadaja;-)
a i jeszcze jakas fajna mate edukacyjna

reklama
A na matę nie jest za małe dziecko, jak ma dwa tygodnie? :confused:Bo ja nawet karuzelki małemu jeszcze nie zawiesiłam, żeby go zbytnio nie atakować różnymi bodźcami... na razie tylko pozytywkę, przytulankę mu puszczam :sorry2:

Do góry