reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

midnight-
Ja używałam kremu na rozstępy Gerbera ok 30 zł a potem Ziaja ok 15zł i jeden i drugi godny polecenia bo nie mam ani jednego rozstępu :-)

Przewijak mam taki normalny...w sensie ze są ograniczniki po bokach ale nie ma zadnego zagłówka
:-)

reklama
Ostatnia edycja:
ja uzywałam ziajki a potem pharmaceris...ten drugi moim zdaniem duzo lepszy....ziajka jak dla mnie troche za tłusta-a rozstepów nie mam-tzn mam tam gdzie nie smarowałam, co raczej potwierdza skutecznosc kremu:-) i pharmaceris koiszutje jakies 30 zł chyba

przewijam mam zwykły-ograniczenia po bokach, bez tego za głowka-ale kupiłam najwiekszy zeby starczył na dłuzej-moj jest 80x50

dziewczyny, jaki krem przeciw rozstępom polecacie? niedrogi poproszę :tak:

i czy przewijak z zagłówkiem czy bez? jakie macie, jakie polecacie?

ja kupiłam fissan, jest bardzoi tłusty i ponoć b. dobry, ja niestety nie jestem osobą systematyczną, wiec używałam go bardzo żadko, ale dużo osób go poleca. Ja nic na brzuszki z rozstępów nie mam.
natomiast na piersi jednej mi się coś b rzydkiego zrobiło, bardzi ciemno brązowe pręgi, czy to są rozstępy?

odnośnie przewijaka to ja też mam taki zwykły tzn z prawej i z lewej strony ma ograniczniki. Z tego co wiem, to noworodki nie powinny leżeć z podniesioną głowką, przynajmniej na początku

kupiłyście przewijak odpowiedni do rozmiaru łóżeczka? Ja mam łóżeczko 120x60 i nie wiem na jaki rozmiar mam sie zdecydować.

Nie wiedziałam, że Ziajka jest tłusta... więc spróbuje kupić ten pharmaceris. To w aptece czy w makrecie też można dostać?

kupiłyście przewijak odpowiedni do rozmiaru łóżeczka? Ja mam łóżeczko 120x60 i nie wiem na jaki rozmiar mam sie zdecydować.

Nie wiedziałam, że Ziajka jest tłusta... więc spróbuje kupić ten pharmaceris. To w aptece czy w makrecie też można dostać?

ja w sklepie pytałam, któy jest dobry dla mojego łóżeczka i mi poradzili.
łóżeczko też mam 120 na 60, ale niestety w tej chwili nie mogęp odać Tobie wymiarów mojego przewijaka, ponieważ jest jeszcze głęboko schowany. Mam remont w mieszkaniu i rzeczy małej są popakowane głęboko.

Ziaja tłusta??? to chyba troche za duzo powiedziane...;-) dla mnie ma konsystencje normalnego balsamu....ale nie wiem...kto co lubi :tak:

Ja też używałam Phrmaceris i polecam:) ale ostatnio się skończył ów kremik i smaruję się olejkiem pielęgnującym Nivea. Rozstępów nie mam pomimo 18kg na plusie, a po tym olejku skóra taka mięciutka:-)

Ja też od wczoraj jakaś taka warcząca jestem...w sumie sama nie wiem o co mi chodzi
i potem mi głupio że z jakiś głupich powodów się kłócimy

reklama
Mi tez sie udzieliło "obwarczałam" całą rodzinkę a teraz siedze sama:wściekła/y:...może to objaw zblizającego sie porodu....zastanawiam się jaką będę ZOŁZĄ jak będe miala poporodowa wariacje hormonalną...aż się boję....chyba odizoluje sie od ludzi aż do porodu....:dry:

Nawet nie wiem o co chodzi...ale wszystko mnie denerwuje...:baffled:

Do góry