reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Juli z lezaczka zadowolona,szkoda ze bardziej jak sie nim buja (maz bujal wczoraj stopa jak ogladalismy TV) niz jak tylko w nim lezy bo tak to troche steka...Trzeba by ja jakos przyzwyczaic ze nie tylko bujanie jest fajne tylko jak:-D
Lezaczek kupilam na allegro,sporo taniej niz "nowka" gdyz byl sprzedawany przez osobe prywatna jako rzecz uzywana ale w idealnym stanie co potwierdzam-faktycznie stan jak ze sklepu.Jest to lezaczek polskiego producenta ADBOR i na allegro widze zarowno aukcje z uzywanym lezaczkiem za smieszna poki co cene (tez jak widze stan idealny) oraz nowe,te nowe maja duzo kolorow.Od razu ostrzegam ze lezaczek jest dosc spory-ja mimo ze znalam wymiary myslalam ze wizualnie i przestrzennie bedzie duzo mniejszy (na upartego to i ja bym tam swoja pupe wsadzila) i wlasnie sie zastanawiamy gdzie go trzymac hmm...:baffled: Ale nadal jestem nim zauroczona a zanim podjelam decyzje naogladalam sie tych lezaczkow ze hoho.:-)

LEŻACZEK BUJACZEK ADBOR NAJLEPSZY DLA DZIDZIUSI (577577305) - Aukcje internetowe Allegro

Leżaczek -bujaczek ADBOR (580018961) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
dla mnie ziajka treoche za tłusta była-ale moze dlatego ze normalnie zamiast balsamu do ciała uzywałam kremu nivea soft...

sara-dokłądnie taki sam lezaczek kupiła moja tesciowa-ma go u siebie w domu i jak brat meza przychodzi do niej z synkiem to nie musza taszczyc swojego...tylko ze u tesciowej jest zielony-wiem ze teraz jak ma sie drugi wnus urodzic to kupuja drugi taki sam

Modroklejka a ja mam do Ciebie pytanko, jak ty sterylizowałaś laktator?? Wkładałaś go bezpośrednio do sterylizatora, czy może używałaś jakoś tego "pudełka do sterylizacji" w którym był laktator kupiony?? Bo ja wczoraj zamierzałam się za to zabrać, ale przyznam, że mnie zmyliło to pudełko do sterylizacji. Przynajmniej tak jest ono nazywane ......

Modroklejka a ja mam do Ciebie pytanko, jak ty sterylizowałaś laktator?? Wkładałaś go bezpośrednio do sterylizatora, czy może używałaś jakoś tego "pudełka do sterylizacji" w którym był laktator kupiony?? Bo ja wczoraj zamierzałam się za to zabrać, ale przyznam, że mnie zmyliło to pudełko do sterylizacji. Przynajmniej tak jest ono nazywane ......

ja co prawda to nie Mordoklejka:) ale powiem, jak ja sterylizowalam, mianowicie nie mam żadnego sterylizatora, ja gotowałam go w garnku.

Carolin a ja mam sterylizator elektryczny (na allegro udało mi się tanio kupić używany:-)), a laktator z TT ma właśnie ten pojemnik, który na ulotce nazywany jest "pojemnikiem do sterylizacji" i to mnie myli. A wiem, że Modroklejka ma też osprzętowanie z TT dlatego jestem ciekawa jak ona robiła. :-):-)
Bo nie wiem kto jeszcze ma laktator ze sterylizatorem z TT ..... :sorry2:

Carolin a ja mam sterylizator elektryczny (na allegro udało mi się tanio kupić używany:-)), a laktator z TT ma właśnie ten pojemnik, który na ulotce nazywany jest "pojemnikiem do sterylizacji" i to mnie myli. A wiem, że Modroklejka ma też osprzętowanie z TT dlatego jestem ciekawa jak ona robiła. :-):-)
Bo nie wiem kto jeszcze ma laktator ze sterylizatorem z TT ..... :sorry2:

aaaaa, no tak, to moja odpowiedź jakby nie dla CIebie :)
hihihi
ja pewnie też kupię sterylizator, ponieważ gotowanie jest dość upierdliwe ;)

reklama
Do góry