reklama
Aniolki sa swietne:-)
Tak,ta koszulo-body sa/jest rewelacyjne.
JA tez mam sporo takich "doroslych"ubranek dla mlodego,ale jak narazie on by sie w tym utopil.
Niby pisze na metce 0-3m ale sa za duze,jeszcze troszke musza na niego poczekac
Tak,ta koszulo-body sa/jest rewelacyjne.
JA tez mam sporo takich "doroslych"ubranek dla mlodego,ale jak narazie on by sie w tym utopil.
Niby pisze na metce 0-3m ale sa za duze,jeszcze troszke musza na niego poczekac
Agusia1987
Entuzjast(k)a
No to teraz ja wstawię kilka zdjęć ubranek :-)
Załączniki
-
1.jpg40,4 KB · Wyświetleń: 25
-
2.jpg32 KB · Wyświetleń: 28
-
3.jpg43 KB · Wyświetleń: 23
-
4.jpg43 KB · Wyświetleń: 19
-
5.jpg38,6 KB · Wyświetleń: 22
-
6.jpg52,4 KB · Wyświetleń: 24
-
7.jpg44,8 KB · Wyświetleń: 24
-
8.jpg40,3 KB · Wyświetleń: 23
-
9.jpg39,6 KB · Wyświetleń: 22
-
10.jpg50,9 KB · Wyświetleń: 27
Dziewczyny, śliczne te ciuszki dla Waszych pociech. Ja też bardzo lubię jak maluch jest ubrany jak dorosły. Swego czasu znalazłam tą stronkę córeczki Katie Holmes i Toma Cruisa. Oni swoją córeczkę ubierają na dorosło. Zawsze to jakaś inspiracja, W przypadku chłopca nie znam żadnej stronki
a tu link:
Suri Cruise Fashion Blog
a tu link:
Suri Cruise Fashion Blog
Swego czasu znalazłam tą stronkę córeczki Katie Holmes i Toma Cruisa. Oni swoją córeczkę ubierają na dorosło. Zawsze to jakaś inspiracja, W przypadku chłopca nie znam żadnej stronki
a tu link:
Suri Cruise Fashion Blog
O kurcze, ale stronka. Czasami to współczuje takim dzieciom. Ale ubrana jest rzeczywiscie ładnie. Ja tez lubie moja Julke w takie "dorosle" ciuszki ubierac, ale na codzien srtawiam na wygode.
M
modroklejka
Gość
sliczne ciuszki...
własnie zajrzałam do pudeł w których mam ciuszki od 3 mc do 6 mc-i z ulgą stwierdziłam ze nie ma tam prawnie nic pastelowego....za to niezwykle ucieszyly mnie rzeczy o ktorych juz zapomniałam ze je mam! sliczne koszulki w kratke, dzinsiki, sweterki w paski, dresiki...cudaczne...jak bede miała chwile postrzelam fotki...
własnie zajrzałam do pudeł w których mam ciuszki od 3 mc do 6 mc-i z ulgą stwierdziłam ze nie ma tam prawnie nic pastelowego....za to niezwykle ucieszyly mnie rzeczy o ktorych juz zapomniałam ze je mam! sliczne koszulki w kratke, dzinsiki, sweterki w paski, dresiki...cudaczne...jak bede miała chwile postrzelam fotki...
G
gosia88
Gość
Śliczne te ciuszki, chyba wszystkie mamy podobny gust, ja tez nie lubie takiego "przesładzania" dzieci, najfajniej to wlasnie wygladaja w takich doroslych ciuszkach- jednoczesnie porzadnie i "z jajem"
Ostatnio edytowane przez moderatora:
S
Sara27
Gość
Caro wozeczek przepiekny-b.elegancki i ze smakiem.Jestm naprawde pod wrazeniem taki piekny!
Ewelcia Juli tez sie topi w ubrankach z oznaczeniem "0-3m"Jedynie niektore rozmiary 56 sa dobre.
Kochane przyszedl dzis lezaczek bujaczek i jestem przeszczesliwa bo jest on zdecydowanie powyzej tego co sie spodziewalam.Nie tylko przez przypadek jest prawie w kolorach wozka (wyglada prawie jak komplet z wozkiem),ma bardzo duza ilosc pozycji (tyle ile kol na zebatce:-)) od calkiem lezacej do calkiem siedzacej a do palaka-raczki juz obmyslilam jakie zabawki przyczepic.Nastrzelam fot zarowno lezaczka jak i doroslych ubranek Juli jak wrocimy ze spacerku bo o 13 ruszam az do 14.30-piekne dzis slonce w Lodzi!
PS.Suri jest sliczna chociaz pozowanie do tak licznych sesji zdjeciowych musi byc mezace
;-)
PPS.Ubranka waszych dzieci sa sliczne!
Ewelcia Juli tez sie topi w ubrankach z oznaczeniem "0-3m"Jedynie niektore rozmiary 56 sa dobre.
Kochane przyszedl dzis lezaczek bujaczek i jestem przeszczesliwa bo jest on zdecydowanie powyzej tego co sie spodziewalam.Nie tylko przez przypadek jest prawie w kolorach wozka (wyglada prawie jak komplet z wozkiem),ma bardzo duza ilosc pozycji (tyle ile kol na zebatce:-)) od calkiem lezacej do calkiem siedzacej a do palaka-raczki juz obmyslilam jakie zabawki przyczepic.Nastrzelam fot zarowno lezaczka jak i doroslych ubranek Juli jak wrocimy ze spacerku bo o 13 ruszam az do 14.30-piekne dzis slonce w Lodzi!
PS.Suri jest sliczna chociaz pozowanie do tak licznych sesji zdjeciowych musi byc mezace
;-)
PPS.Ubranka waszych dzieci sa sliczne!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama