reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Polecam Avent Isis - miałam, używałam długo (po powrocie do pracy po urodzeniu Karolka). Laktator polecam już od początku - przydał mi się do stymulowania piersi i pierwszych zastojów.
Teraz kupiłam Medeli Harmony - zobaczymy. W każdym razie wydaje mi się, że tej firmie można zaufać.

Kobitki, a jaki sterylizator proponujecie? Po gotować mi się już tego laktatora nie będzie chciało :-D

reklama
Ja wczoraj dostałam od kuzynki wielkie pudło ubranek po jej 2 letnim synku i po synku jej szwagierki, który urodził się teraz w październiku :-) Bardzo fajne te ubranka, miałam wczoraj frajdę przeglądania. Ale jest tego tyle, że spokojnie mogłabym mieć bliźniaki a i tak pewnie wszystkiego raz by nie założyły;-)
Dorzyciła mi jeszcze podgrzewacz do butelek Aventu i matę edukacyjną, więc kolejne wydaki mi odpadły :-)

Co do laktatorow to tak.
M*R* kolezanka tez kupila Avent reczny po tygodniu leciala po elektryczny Medeli.
Ja mam BabyOno ale jak dla mnie lipa bardzo ma silna sile ssania i wcale nie ssie podobnie jak dzidzie.Jak mialam problem z piersiami to kolezanka wpadla do mnie ze swoim laktatorem Medeli wlasnie i jest super-moge go polecic z czystym sumieniem

Ja kupiłam laktator Avent i jak dla mnie jest beznadziejny,po pierwszej próbie użycia spakowałam go i odstawiłam żeby komuś oddać.Nie dało sie nim ściągnąć nawet minimalnie mleka.Szkoda tylko pieniedzy.Za to słyszałam ze laktatory medeli sa dobre.

Ja jestem ciekawa jak moj laktator sie sprawdzi:-p A moze ma ktos Tommee tippee ??
A co do Aventa to moja siostra go uzywala i byla zadowolona :tak: Wiec chyba kazdemu odpowiada inny :happy:

Asiunia ja nie kupuje sterylizatora wiec nie doradze jak dla mnie jest on nie potrzebny :)

reklama
Do góry