reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

To jak tam są takie drogie, to lepiej zamówić ;-) ja na razie nie zamawiam bo jak by miał się nie przydać to byłby gdzieś tam rzucony :-D:-D i by była następna zbędna rzecz w domu zajmująca miejsce :-p:-p

reklama
he he no ja też się z tego śmiałam :-D ale sobie pomyślałam później a co mi tam szkodzi, wypróbuję ;-) jak coś da to się będę cieszyć, a jak nie to cóż trudno trzeba będzie poczekać na brzuszek sprzed ciąży ;-)

Zapomniałam się Wam pochwalić, że wylicytowałam wkońcu ubranka, które strasznie mi się spodobały :-) Przynajmniej jedna miła rzecz :)

reklama
Zależało mi własnie na takich wyjściowych, bo te codzienne dostałam od siostry. Mam tylko jeden problem - nie wiem gdzie to zmieszczę :-) Komoda dzidziusia już zajęta, mąż nawet jedną półkę w szafie odstapił małej. No nic, bedzie musiał jeszcze jedną oddać :tak:

Do góry