reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

To jak tam są takie drogie, to lepiej zamówić ;-) ja na razie nie zamawiam bo jak by miał się nie przydać to byłby gdzieś tam rzucony :-D:-D i by była następna zbędna rzecz w domu zajmująca miejsce :-p:-p

reklama
he he no ja też się z tego śmiałam :-D ale sobie pomyślałam później a co mi tam szkodzi, wypróbuję ;-) jak coś da to się będę cieszyć, a jak nie to cóż trudno trzeba będzie poczekać na brzuszek sprzed ciąży ;-)

Zapomniałam się Wam pochwalić, że wylicytowałam wkońcu ubranka, które strasznie mi się spodobały :-) Przynajmniej jedna miła rzecz :)

reklama
Zależało mi własnie na takich wyjściowych, bo te codzienne dostałam od siostry. Mam tylko jeden problem - nie wiem gdzie to zmieszczę :-) Komoda dzidziusia już zajęta, mąż nawet jedną półkę w szafie odstapił małej. No nic, bedzie musiał jeszcze jedną oddać :tak:

Do góry