Nika81
nareszcie razem
tyle mi się tego zrobilo cała waliza na kołkach i jeszcze nie spakowałam ręcznika klapek szlafroka matko strasznie duzo tych gratów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to mam osobną kosmetyczke bo do torby już nei wejdzieLalila a dla Ciebie jakies kosmetyki?
Hmm, dziewczyny, a czy któraś ma "Co nieco o rozwoju dziecka" Zawitkowskiego? Bo się zastanawiam, czy nie kupić. Oglądałam parę razy Zawitkowskiego w tv i bardzo mi się podobały jego argumenty i punkt widzenia. Ale cena mnie trochę odstrasza, bo 55 zł w merlinie kosztuje... No i nie wiem, czy tam jest sporo przydatnych rad, czy nie. Jeśli któraś ma tę książkę, to może napisze jakąś krótką recenzję?
A ja dziś kupiłam łóżeczko, model Bartek II, kolor standardowy :-)
Łóżeczko-Tapczanik BARTEK II f-my KLUPŚ (W-wa) (558571277) - Aukcje internetowe Allegro
ale w domu będziemy je mieć dopiero w poniedziałek, mimo, że spakowane w pudełku było tak duże że nie zmieściło by się nam do samochodu, i oni przywiozą w poniedziałek :-)
kupiłam jeszcze podkład higieniczny z frotki i taką gąbeczkę do kąpieli, żeby na niej położyć Małą, długo się zastanawiałam czy to kupić, ale stwierdziłam, że chyba warto bo na pewno będę się czuła pewniej przy tych kilku pierwszych kąpielach