reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Bardzo ładna,na razie nie wybiorę się do Oleńki bo nie mogę łazić ale może jak juz urodzę to się wybiorę i tak planuje kupić do łóżeczka którego jeszcze nie mam na początek mam kołyskę więc to zakup na później :-)

wlasnie w ten weekend mam zamiar zabrac sie za pranie i prasowanie:-) ale mialam dylemat w ilu stopniach wyprac ubranka.. choc wydaje mi sie ze jezeli sa nowe wystarczy w 30stopniach tyle ze bede miala chyba klopot z prasowaniem bo czesc rzeczy mam welurowych i boje sie zeby ich nie zniszczyc:szok:
chyba ze wyprasuje je z lewej stony:rofl2:
a w jakiej temperaturze prasujecie ciuszki?

Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi z temp. prania. Tak sobie myślałam raczej o 40stopniach bo tak jest na większości metek. Plus prasowanie i chyba będzie OK.

A ja dziś kupiłam aspirator Frida i biustonosz do karmienia i normalny.

Nie mam wciąż łóżeczka ani pościeli - miałam dostać od koleżanki po jej synku, ale coś się tam u niej pozmieniało i ma mi dać na 100% znać za tydzień. Wkurzam się, bo najpierw sama zaproponowała, a teraz już nie wie, czy jej nie będzie potrzebne, sama już dawno bym kupiła:baffled:

Dla Dzidzi mam już oprócz tego wszystko - chyba jakieś czopki glicerynowe jeszcze kupię, a parę dni temu dokupiłam taką płaską poduszeczkę do wózka.

reklama
w takim razie polecam :-)
jedyny minus to maly wybor kolorystyczny kiedy ja ja kupowalam to tylko ona jedna byla:confused2:
no ale wzielam hehhe:-D
przynajmiej nie bedzie problemu z prasowaniem :happy:

swietny pomysl z ta kolyska na poczatek (bardzo mi sie one podobaja ) tylko czytalam gdzies ze kiedy dziecko skonczy pol roczku jest juz za duze na kolyske (tzn nie obniza sie materacyka i jest to niebezpieczne kiedy dzidzia zacznie sie wiercic czy podnosic;-)) dlatego tez zrezygnowalam z niej tym bardziej ze troche one kosztuja:-)

Do góry