reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

moj maz mowi jawnie ze kupi Hubertowi i sobie np sterowany samolot haha albo inny bajerandzki gadzecik...ech chlopaki nigdy nie dorosna...chociaz ja sama bym mnostwo przytulanek kupowala ale sie powstrzymuje naszczescie...

myfa to i tak ze się przyznal jawnie:-D
A co do przytulanek to ja mam ich masę jeszcze w swoim rodzinnym domu bo tu w nowym było cąły czas cos wykańczanie i nie było gdzie trzymać. Jak zaszłam w ciąże to powiedziałam ze pochowam w pudła i nie dam aby dzidzia zniszczyła bo to MOJE i KONIEC:-D:tak::tak: mam wielki do nich sentyment... ale teraz wiem że jak urodzi się Oliwier to ja przywiozę tutaj, wypiore z kurzu i niech się nimi bawi jak będzie chciał. Najwyżej będa obślinione:-Dewentualnie zostawie ze 2-3 najukochańsze te od męża;-)

mozecie się smiac ale jak mój maż wyjeżdża to ja zawsze śpię z takim miśkiem co mi z anglii przywiózł jak go tydzień nie było:-D bez misia nie usne wtedy..

reklama
az z ciekawosci musialam zajrzec do tych wszystkich gadzetow (bo juz nawet nie pamietam co jest jakiej firmy :-))

no i okazuje sie ze druga posciel ktora mam na zmiane to tez feretti ;-)
jeszcze jej nie prasowalam.. ale jak mowisz ze jest nie zbyt do prasowania...:-(

Ja na wyjście ubiorę małemu kaftanik, śpioszki, skarpetki, na to mam pajacyka z frotki, kurteczkę, ciepłe rękawiczki, ciepłą czapeczkę i kocyk, a na buźkę pieluszkę. Dziewczyny, dobrze piszecie, bo to tylko podróż do samochodu, a w samochodzie przecież jest ogrzewanie i napewno nam maluchy nie zmarzna, a lepiej, żeby się nam nie przegrzały.

A ja mam posciel z glucka i tez żadna rewelacja,prasuje się okropnie a tyle kasy kosztowała teraz zastanawiam się nad jakąs welurkową sa milutkie w dotyku i niema problemu z prasowaniem tylko cena straszna ale chyba taka kupie ale już do łóżeczka nie do kołyski bo na dłużej starczy :tak:
Co do naszych mężczyzn i zabawek to istne szaleństwo,spełniają swojedziecięce marzenia i tyle kolejke przerabiałam pare lat temu żeby było smieszniej makieta była wielkosci pokoiku mojego syna :-)więc szybko zmyli mi się z ta zabaweczką,za to teraz zabawki innego typy zdalnie sterowane mam ich całą kolekcje np.2 czołgi które tak warcza że można kota dostać,zwierzęta uciekaja gdzie popadnie dobrze że teraz będzie córcia bo jeszcze jednego czołgu bym nie zniosła :rofl2:a tak mamusia się wykarze w laleczkach wózeczkach :-D:-D:-D

maniulka moge zaproponowac tobie ta posciel o ktorej juz pisalam "royala" jest welurowa
naprawde warto zaplacic troche wiecej ale i byc zadowolonym :-)
ja zaluje tylko ze druga wzielam z feretti a nie ta welurrowa ;-)

reklama
Do góry